SESTAVA KOLA - 10.kolo Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 10.10.2015

0

Stejně jako v předešlých kolech i tentokrát můžete pro své favority hlasovat každou hodinu v ideální jedenáctce. Jako každý týden nechybí mladá překvapení ale i osvědčené stálice. Kdo bude nejlepší? O tom rozhodnete vy fanoušci!

Michael Zajíc (FC Vrchlabí)

 

V podkrkonošském derby udržel čisté konto a skvělým výkonem se podepsal po jasnou výhru 0:5 na půdě Harty.

 

Miloš Dvořák (SK Janské Lázně)

 

Legenda, veterán, matador. Jakoby se na stoperovi Jánek věk ani nepodepisoval. Pro stopera nejsou dobrou vizitkou čtyři obrdžené branky, ale když jich tým pět dá a navíc se právě stoper podepíše pod rozhodující branku, je vše zapomenuto. Podotkenem jen, že Miloš je ročník 61!

 

Zdeněk Horák (Jiskra Kocbeře)

 

Dát branku je pro obránce výjimečný zážitek. Dát vítěznou branku je ještě lepší. A když je to v souboji o druhé místo, pak už není co dodat. Stoper Kocbeře toto všechno dokázal v jediném utkání a tak v nominaci chybět zkrátka nemohl. 

 

Jiří Bureš (Bohuslavice)

 

Do zápasů naskakuje sporadicky. Když není dostatek hráčů a podobně. Kousek, který se univerzálovi z Bohuslavic povedl ale nemá obdoby. Naskočil do utkání za stavu 2:2, hrála se 81. minuta souboje předposledního s posledním o veledůležité body. Jeho tým hrál navíc v deseti a tak se soustředil výhradně na defenzivu. V 93. minutě přišel roh a nejmenší fotbalista na hřišti se rázem stal tím největším. Jeho hlavička propadla až do sítě a bylo rozhodnuto. 

 

Viktor Zigo (FK Mostek)

 

Tvořivý záložník byl jedním z mála hráčů, který snesl přísnější měřítko v utkání s lídrem tabulky z Mladých Buků. Jeho výkon bohužel stačil "pouze" na ideální jedenáctku, body nepřinesl. 

 

Jan Fink (FC Vrchlabí)

 

Spolu s brankářem Zajícem nejvýraznější postava podkrkonoškého derby. Dvě branky (obě výstavní) v síti Harty byly rozhodující pro vývoj utkání. Nominace jasná!

 

Vítězslav Robek (Sokol Vítězná)

 

Drobný ofenzivní hráč Vítězné stále ukazuje, že i ve svém věku je lídrem a oporou ofenzivy. Bez něho by to zkrátka nešlo. V souboji s nevyzpytatelným Poříčím jeen gól dal a další dva připravil. Podílel se tak na všech gólech svého týmu. V rozstřelu navíc proměnil pokutový kop, druhý bod už to však bohužel nepřineslo. 

 

Jan Kuric (FK Poříčí)

 

Další hvězda vyrovnaného utkání mezi Vítěznou a Poříčím. Ofenzivní středopolař se blýskl dvěma góly a poslal utkání do rozstřelu. Tam se stejně jako Robek nemýlil a odvezl se svými spoluhráči záchranářské dva body. 

 

Pavel Ruml (FC Mladé Buky)

 

Blonďtý rychlonožka z Mladých Buků se stává noční můrou okresních defenzivních řad. Konečně ke své rychlosti a mrštnosti přidal i přesnější zakončení a hned je z toho nominace v sestavě kola. 

 

Martin Hoffman (Baník Rtyně)

 

Je hlavní oporou Rtyně a tak v nominaci není poprvé. Byl jasně nejlepším hráčem na hřišti v souboji s loňským šampionem a vystřílel tříbodové vítězství v souboji tabulkových sousedů. 

 

Jaroslav Jákl (Sokol Staré Buky)

 

Tentokrát zastínil své sourozence. Jeho bratr Martin se sice dokázal gólově prosadit, ovšem Jaroslav se blýskl hatrrickem. Přesto, že nováček nechal všechny body pod horami, tento výkon stojí za vyzdvihnutí. 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.