SESTAVA KOLA - 10.kolo Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 10.10.2015

0

Do sestavy kola nám nominovalo hráče sedm týmů. Favoritem sestavy kola bude asi Michal Klouda z Libčan, který sestřelil hattrickem Lhotu pod Libčany. Samozřejmě bude záležet na Vás, komu pošlete nejvíc hlasů a kdo je pro Vás favoritem sestavy kola.

Petr Černý (Jeníkovice) - Petr přiváděl k zoufalství střelce obrozeného Černilova a za svá záda pustil pouze jednu střelu. Pouze díky němu držely Jeníkovice naději na lepší výsledek.
Milan Tlučhoř (Lhota p.L.) - Milan podal výborný výkon. Svým gólem zavelel k obratu v utkání. Ale ani to nakonec nepomohlo.
Michael Voltr (Černilov) - Michael podal na stoperu výborný výkon. Nedovolil hostům z Jeníkovic ani jednou projít a navíc ještě podporoval útok.
Petr Benák (Černilov) - I díky výkonu Petra Benáka mohli domácí útočit ve více lidech, protože spolu s Michaelem Voltrem vystavěli vzadu nepropustnou hráz.
Dominik Řehounek (Libčany) - Dominik již ve třetí minutě otevřel skóre zápasu ve Lhotě pod Libčany. Tato rychlá branka tak zaskočila domácí mužstvo, že než se vzpamatovalo, tak prohrávalo 0:3.
David Brzek (Libřice) - Libřice konečně podaly výkon dle svých představ a David se na jejich koncertu podílel dvěma góly.
Zbyněk Novák (Probluz) - Zbyněk svým gólem rozhodl těžký zápas se Smiřicemi, když se nádherně trefil v 87.minutě zápasu.
Petr Nagy (Smiřice) - Petr i tentokrát podal vynikající výkon, který ovšem tentokrát na body nestačil.
Martin Zapadlo (Libřice) - Martin hrál výborně a svůj výkon ozdobil gólem na 4:0 ve vítězném zápase se Sendražicemi
Michal Klouda (Libčany) - Tohle byl Michalův zápas. Michal si dělal s obranou Lhoty, co chtěl a svůj výkon ozdobil hattrickem!!!
Jiří Telinger (Probluz) - Jirka svým gólem z úvodu utkání naznačil, že dnes to bude jeho tým, kdo ovládne zápas. Hrál skvěle.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.