SESTAVA KOLA - 10.kolo Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 11.10.2015

0

Desáté kolo okresního přeboru bylo již tradičně bohaté na góly i skvělé výkony. Vamberk rozstřílel Voděrady v poměru 8:0 a se stejným výsledkem vyprovodila ze svého hřiště předposlední Slatinu Kostelecká Lhota. Vedoucí celek soutěže z Lukavice znovu naplno bodoval a bez překvapení skončil i duel Deštného s Českým Meziříčím. V sedmi utkáních celkově padlo 34 branek, šestice hráčů se prosadila hned dvakrát, vamberecký Michal Šrom se radoval dokonce pětkrát.

Díky skvělé práci v brance a přítomnosti štěstí, které postavilo Javornici na cestě za góly hned třikrát tyčku, vychytal petrovický Karel Baťha čisté konto. Petrovice tak s jeho přispěním porazily domácí celek 1:0. 

 

Rokytnický obránce Radek Presbruchý svým gólem z 25. minuty otevřel skóre utkání proti Žďáru. Domácí nakonec zvítězili 4:1.

 

Kostelecká Lhota rozstřílela Slatinu jako řešeto. Na vysokém gólovém účtu na straně domácích se jedním gólem podílel také obránce Vítězslav Hrubý, který zvyšoval na 3:0.

 

 

K osmibrankové kanonádě na hřišti Voděrad přispěl Milan Nývlt jednou trefou, jež znamenala v 34. minutě dvougólové vedení pro hostující celek.

 

 

Miroslav Rumpík vstřelil v zápase proti Javornici jediný gól svého týmu a zařídil tak petrovickou výhru 1:0. 

 

V zápase se Slatinu střelecky řádila trojice Bulavcsjak, Rešl a Faltys. Michal Faltys v 19. minutě otevřel skóre zápasu a v 75. přidal svou druhou branku. 

 

Milan Bulavcsjak svou trefou zvyšoval na 2:0 a ve druhém poločase připsal na vlastní brankový účet další zářez.

 

Stejně jako jeho spoluhráči ze zálohy se v gólově bohatém utkání prosadil David Rešl, a to v 51. a 57. minutě, kdy zvyšoval na pět, respektive 6:0. 

 

 Deštenská záložní řada zařídila v utkání proti Českému Meziříčí tři z pětice gólových zásahů. Dvě důležité trefy zaznamenal Michal Tuček. Za záda hostujícího gólmana dostal balon ve 37. a 57. minutě.

 

Totální destrukci Voděrad na jejich vlastním hřišti řídil teprve devatenáctiletý vamberecký útočník Michal Šrom, který v utkání  nastřílel obdivuhodných pět branek. První vsítil v prvním poločase, další čtyři během posledních patnácti minut druhé půle.

 

 Častolovice vybojovaly proti Přepychám další cennou výhru. O jejich vítězství rozhodl dvěma zásahy Petr Mráz.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.