SESTAVA KOLA - 7.kolo Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 03.10.2015

0

Svá naplánovaná utkání již dohrály i týmy okresního přeboru na českokrumlovsku. Z nich poté vzešla jedenáctka těch, kteří se jevili jako nejlepší a oslovili klubové funkcionáře společně s našimi informátory.

 

Hlasovat můžete do středečního poledne každou hodinu.

B R A N K Á Ř

 

Rudolf Schwarz – SK Zlatá Koruna
Jelikož jsme pro aktuální kolo neměli v nominaci jediného brankáře, čekal nás opět nelehký úkol a to vybrat jednoho muže, jenž zastane důležitou pozici ideální sestavě kola. Jeden z těch, kteří odchytali svůj zápas s čistým štítem je zlatokorunský gólman a důvod, proč jsme volili právě jeho, je pravidelný špičkový a zodpovědný výkon, který znamená opravdovou jistotu tam, kde obrana nestačí.

 

 

O B R Á N C I

 

Radek Svatoň – TJ Hraničář Malonty

Ještě před týdnem byla obranná formace opravdovou slabinou Hraničáře, kde nic nefungovalo tak, jak by mělo, avšak nyní se líc obrátil v rub a malontské mužstvo se mohlo na zadní řady spoléhat. A právě nejvýraznější z obránců onoho celku byl právě Radek Svatoň, který si tím vysloužil i chválu samotného předsedy Uhlíka.

 

Tomáš Holas – TJ Sokol Chvalšiny
Ve Větřní neodvedly Chvalšiny vůbec dobrý výkon a strádala i jinak zcela zkušená obrana. Nynější utkání na domácím hřišti proti Dolnímu Dvořišti však bylo už jiná káva a obě obrany odváděly to, co se od nich bezprostředně očekává. Zejména Tomáš Holas odehrál svůj standard a jak na zemi, tak ve vzduchu, doslova dominoval a nic soupeři nedovolil.

 

Jan Krenauer – FK Dolní Dvořiště

A právě Holasův soupeř na protilehlé polovině byl agilní Jan Krenauer. Také jeho zásluha se podepsala na tom, že tým, jehož jméno reprezentuje, neinkasoval jedinou branku. K tomu měl naopak šanci skóre otevřít vynikající střelou z dálky a ve všech zónách hřiště operoval nebezpečně.

 

 

Z Á L O Ž N Í C I

 

Petr Setla – TJ Hraničář Malonty
Druhý kůň, na něhož malontští funkcionáři vsadili. Tento sedmnáctiletý benjamínek odvedl v záloze pořádný kus práce a nahlas si řekl o přízeň, kterou dokáže oplatit podobnými výkony, což ukázal proti nepříjemnému Kájovu a bez pochyby také on stojí za jednobodovým přídělem, i když mohly být i tři.

 

Michal Jílek – SK Větřní B
Přeborového nováčka z Větřní čekalo v aktuálním kole málo prostorné hřiště v Brloze a dlouho mu trvalo, než se mu přizpůsobil. V tu dobu už hosté bohužel ztráceli, ačkoliv srovnal krok, nedokázal dokonat potřebný zvrat nebo alespoň vyrovnání. Dle slov hrajícího trenéra Sulzera byl právě Michal Jílek jediným mužem hostí, který bojoval od začátku do konce a vysloužil si tak titul hráče zápasu.

 

Jan Kališ – FC Vltava

Domácí zápasy Loučovicím přináší kladné statistiky. Poslední zápasy totiž na vlastní půdě vyhrály vysokým poměrem a jinak tomu nebylo ani tentokrát, když půltucet schytala rezerva Frymburka. Hattrickem se zaskvěl záložník Jan Kališ, čímž se dostal do čela střelecké tabulky celého okresního přeboru a nyní bude bojovat i o titul hráče kola.

 

Václav Loucký – FK Nová Ves – Brloh B

Jeho tým se dlouhou dobu potýkal s problémy, kdy nemohl pořádně bodovat a dosud se kryl na chvostu tabulky s pouhým jedním bodem. Nyní se však povedlo. Na malém hřišti v Brloze byl domácí tým úspěšnější a připravenější, když dokázal předčít soupeře z Větřní, jenž se nemohl dlouhou donu zorientovat a na malý prostor si zvyknout. Dva góly v prvním poločase postačily a na obou se podepsal agilní záložník Václav Loucký, jenž byl jedním z těch hráčů, kteří tyto branky připravili.

 

Vít Ohnsorg – SK Zlatá Koruna

Tým Zlaté Koruny má za sebou nelehké utkání, v němž čelil nevyzpytatelnému soupeři z Přídolí a celkem třemi vstřelenými brankami v utkání zvítězili. Tento agilní záložník stál u všech gólů, když se o prvotní dva zasloužil souhrou se spoluhráči a defacto je zařídil, načež ten třetí vstřelil sám z pokutového kopu, jehož proměnil pěknou střelou pod horní tyč Mittaschovy svatyně. Jeho jméno v sestavě kola figuruje již poněkolikáté a tak o hlasy svých fanoušků bude bojovat i tentokrát.

 

 

Ú T O Č N Í C I

 

Andrij Didkivský – TJ Sokol Kájov

Pouhým remízovým výsledkem se v posledním utkání zapsal Kájov do přeborových statistik, když musel navíc v posledních chvílích hasit svou ztrátu. Hrotový fotbalista Andrij Didkivský se o jednobodový příděl sice vstřelenou brankou nezasloužil, ale přesto jej trenér Grabec označil za nejlepšího hráče týmu. Nelze však zapomenout na jeho nadějný úprk v samotném závěru zápasu, tam jej ale zastavil zvednutý praporek pomezního rozhodčího.

 

Zdeněk Moťka – TJ Sokol Přídolí

Přestože jeho tým v utkání padl a nedokázal vstřelit jedinou branku, pro Zlatou Korunu byl nebezpečným soupeřem a zapřít se nedá ani jeho několik světlých chvilek, které mohly s vyšší dávkou štěstí gólem skončit. Jelikož tým Přídolí s naším portálem po loňském ročníku přestal spolupracovat, byl onen útočník nominován samotným redaktorem na popud komentáře domácího mužstva.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.