SESTAVA KOLA - 8.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 27.09.2015

0

Jak je zvykem, webový portál www.fotbalunas.cz na základě rozhovorů s členy jednotlivých klubů vybral 11 nejlepších hráčů uplynulého kola 1.A třídy sk. A. Zde máte možnost až do středečního poledne hlasovat o hráče kola. Kdo bude vyhodnocen nejlepším hráčem 8.kola 1. A třídy sk. A na našem portálu? Podívejte se kdo byl nominován a podpořte svého favorita.

Do sestavy 8. kola jsme museli vybírat tentokrát opravdu pečlivě. Hned několik hráčů se mohlo pyšnit dvěma vstřelenými brankami.

 

Brankář:

Brankářem do sestavy 8. kola jsme vybrali Martina Maška z Jesenic, který se může pyšnit čistým štítem a tím, že jeho tým porazil Votice pohodlným výsledkem 3:0.

 

Obránci:

Do obrany jsme vybrali 3 hráče. Tím prvním je Michal Maleček ze Zbuzan, který vstřelil gól a podílel se na vysoké výhře 7:0 svého týmu. Druhým je Martin Beneš z Jesenic, který se postaral o gól a pomohl udržet svému týmu čisté konto. Posledním obráncem je Filip Soucha z MONGEO Podlesí, který se také může pochlubit gólem a vítězstvím svého týmu 5:2 na půdě týmu FC Jílové.

 

Záložníci:

V záložní řadě se nachází tentokrát hned 5 záložníků. Prvním je posila Zbuzan Ivan Pánek, který o víkendu vstřelil hned dva góly. Druhým záložníkem je Matěj Vondra z Příbrami, který vstřelil také dvě branky. A třetím záložníkem, který se může pochlubit dvěma brankami je Příbramský Jan Voříšek. Dalším záložníkem je Michal Kubišta z Hostomic, který vstřelil branku a posledním záložníkem je Stanislav Gabriel z Podlesí, kterého o víkendu zastihla forma a vstřelil dvě branky.

 

Útočníci:

Prvním útočníkem je Josef Brodský ze Zbuzan, který se dostal do sestavy kola díky svým dvěma brankám a druhým útočníkem je Vratislav Kratochvíl z Jesenic, který vstřelil jednu branku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.