SESTAVA KOLA - 3.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 20.09.2015

0

Právě odehrané kolo přineslo řadu zajímavých zápasů a stejně tak výkonů jednotlivých hráčů. Ti nejlepší se právem objevují v sestavě kola. Vybraní hráči by vytvořili velice solidní a hlavně neskutečně ofenzivně laděný mančaft. 

Vyvoleným mezi třemi tyčemi je pro toto kolo Ivan Lokes (TJ Peč), který se dostává do výborné formy a v zápase s Cizkrajovem mimo jiné předvedl dva klíčové zákroky a měrou vrchovatou se zasloužil o výhru hostů. V trojčlenné obraně se objevuje Michal Dvořák (TJ Kunžak), který se po dlouhé pauze vrací na "pralesní" trávníky a jeho přítomnost je v defenzívě Kunžaku velmi znát, dále pak dirigent obrany a de facto celé hry Cizkrajova Petr Dohnal. V zápase s Pečí perfektně řídil dvou obranu, vyvážel míče a i směrem dopředu byl u všeho důležitého svého týmu. Typickým krajním obráncem je Franta Smejkal (TJ Peč), vyhrával osobní souboje a po lajně zdatně podporoval útok, momentálně je v životní formě. Mezi záložníky svými výkony zaujali především Jarda Med (Rudolec), Jirka Novák (TJ Peč), Honza Sivok (Staré Město) a Martin Stejskal (Jarošov). První jmenovaný poslal svůj tým na horké půdě Staráku do vedení, když to v tu nejvhodnější chvíli jako správný kapitán vzal na sebe a mířil přesně. Ve středu hřiště vynikal staroměstský Jan Sivok, který vyhrával osobí souboje a solidní výkon korunoval vstřelenou brankou. Po jeho boku se v sestavě objevuje Jirka Novák, který se po matných výkonech z úvodních kol vzepnul k výbornému výkonu. Celý zápas dřel jak kůn a krásnou střelou z dálky rozhodl o výhře svého týmu. Na druhém kraji se objevuje Martin Stejskal, který patří k oporám Jarošova, opět nezklamal a v zápase se Slavonicemi byl rozdílovým hráčem. Mezi útočníky zářili dvougóloví Jindra (Třebětice), Popelka (Strmilov) a Rigo (Kunžak). Všichni tři jsou si zároveň typologicky podobní - velice rychlí hráči, kterým míč rozhodně nepřekáží. Všichni tři dělali svým strážcům svou rychlostí velké problémy a dařilo se jim i v koncovce, zaslouženě tak figurují v této sestavě.  




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.