SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 13.09.2015

0

Středočeská 1.A třída skupina B o víkendu pokračovala šestým kolem, po kterém nyní přichází na řadu vyhlášení nejlepší jedenáctky kola, v níž můžete hlasovat do středečního pravého poledne pro hráče kola. Kdo se jím stane, záleží jen a pouze na Vás!

Kamil Šmejkal o víkendu rozhodl jedenáct minut před koncem domácí zápas s Horkami nad Jizerou a vystřelil Velimi těsné vítězství 2:1. Zatímco ze zápasu mezi Velimí a Horkami byl nominován do sestavy pouze jeden hráč, v Jedomělicích se blýsklo skvělými výkony hned pět hráčů.

 

Na domácí straně Jedomělic podporoval útoky svých spoluhráčů skvělými přihrávkami Martin Janda a záložník Jaroslav Petržílka, který hrál také skvěle dozadu, stejně jako obránce Bohumil Mrština, jenž navíc dokázal vstřelit gól. Obránce Miroslav Rada a brankář Michal Sedlák dělali, co mohli, ale skvělými obrannými zákroky porážku Slaného odvrátit nedokázali.

 

Brandýs nad Labem se víkendu vrátil po výhře 3:0 nad Dlouhou Lhotou na vítěznou dráhu a upevnil si pozici na čele tabulky 1.A třídy skupiny B. Největší podíl na tom má obránce Michal Stross, který odehrál skvělý zápas a svůj výkon korunoval dvěmi gólovými přihrávkami. Rozhodující utkání vstřelil útočník Martin Kovařík, který se prosadil po necelé minutě od úvodního hvizdu a postaral se o nejrychlejší gól letošní sezóny.

 

Marcel Rodek o víkendu vstřelil dva góly na hřišti Pšovky Mělník, kde se o úvodní gól postaral skvěle hrající Lukáš Rybecký. Sokol Klecany potvrdil vítězství nad lídrem 1.A třídy skupiny B z minulého týdne, kdy porazil 3:0 Brandýs nad Labem, a nyní si odvezl tři body po výhře 4:2 z Mělníka. O jeden gól více padlo v Radimi, kde domácí přestříleli Luštěnice v krásném zápase 4:3. Vítězný gól vstřelil krátce po přestávce Štěpán Růžička.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.