SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 13.09.2015

0

Svá naplánovaná utkání již dohráli i týmy okresního přeboru na českokrumlovsku. Z nichž poté vzešla jedenáctka těch, kteří se jevili jako nejlepší a oslovili klubové funkcionáře společně s našimi informátory. Nominace tentokrát byla abnormální a tak došlo na pár změn , proto hlasujte pro svého favorita, příště se už na něj také nemusí dostat.

 

Hlasovat můžete do středečního poledne každou hodinu.

Velice se omlouváme, ale jelikož na pozice zálohy se adepti doslova tlačili v nemalé míře, museli jsme některé hráče přesunout na post, který jim v zápase právě uplynulého kola úplně nepříslušil.

Ačkoliv tentokrát žádný zúčastněný tým nenominoval svého brankáře, byli jsme nuceni tento post obsadit sami. A protože Patrik Trenčanský, jenž ve svém debutu letošní soutěže nepropustil žádný míč za svá záda, zároveň byl z celého okresního přeboru jediným gólmanem, kterýžto si udržel čistý štít, nemohli jsme volit nikoho jiného, kdo by jej mohl pro toto kolo zastoupit.

 


Prvním obráncem ideální defenzivy Štěpán Král, jenž se svými spoluhráči po nepříliš dobrých dvou kolech slavil slušné a zasloužené vítězství je doplněn o dva záložníky, kteří z důvodu opravdu vysoké konkurence museli být přesunuti do zadní řady. Vynikající zápas odehrál také malontský Martin Beneda, jenž důstojně a zodpovědně odběhal celý vítězný, ačkoliv nelehký zápas a předsedu klubu přesvědčil k tomu, aby jej označil za jasného hráče zápasu. Chvalšinský Tomáš Nymsa, jehož jméno již jedno vítězství v anketě zaznamenalo, zažil v Kájově nepříjemný zvrat. Jeho tým sice prohrál, přestože po prvním poločase vedl, ovšem jméno mladého záložníka v pozápasovém ohlasu zaznělo v kladné míře.

 

 

Střed zálohy obsadila dvojice zkušených fotbalistů Tomáše Kani a Josefa Haláčka. Oba dva se uvedli velmi dobrým výkonem a následně se podepsali na výhře svých týmů, jež na jedné straně podpořil Štefan Rafael, větřínský dorostenec, který svou hrou po křídlech motal hlavy několika zkušeným soupeřům a druhý kraj patřil Vlastimilu Borovkovi z týmu Nové Vsi a Brloha. Ten sice neodehrál celý zápas, ale v jeho závěru se sám prosadil a dokázal již prohrané utkání alespoň výsledkově snížit.

 

 

Jeden krajní hrot musel za odvedený výkon připadnout na Vladimíra Rychtáře, jenž ve svém utkání stál u všech rozhodujících momentů a dvakrát se zapsal mezi úspěšné exekutory, jehož na protějším křídle jistí nestárnoucí kanonýr Dolního Dvořiště Pavel Pecha. Mezi nimi trojici útočníků doplnil Rudolf Karták, další muž, jenž zažil porážku, ale přesto dal do utkání tolik, aby mu jeho hra přinesla příležitost v sestavě kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.