SESTAVA KOLA - 3.kolo Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 05.09.2015

0

Svá naplánovaná utkání již dohráli i týmy okresního přeboru na českokrumlovsku. Z nichž poté vzešla jedenáctka těch, kteří se jevili jako nejlepší a oslovili klubové funkcionáře společně s našimi informátory. Nominace tentokrát byla bohatá a tak se nedostalo na všechny, proto hlasujte pro svého favorita, příště se už na něj také nemusí dostat.

 

Hlasovat můžete do středečního poledne každou hodinu.

Zkušený brankář Martin Hüttner dokázal, že je hodně platným strážcem svatyně. Tým Vltavy dokázal nadělit Kájovu hned šest branek, přičemž on sám neinkasoval ani jedinkrát a přitom ještě dokázal ukázat pomocí několika pohledných zákroků, že přes něj letos cesta povede jen těžko.

 

Fotbalista, jenž ještě minulý rok hájil barvy Zlaté Koruny, nyní drží kraj chvalšinské obrany. Milan Babinský odvedl proti soupeři z Nové Vsi a Brloha skvělý výkon a svým důrazem zajistil nejen pětibrankové vítězství domácímu celku, ale také místo v sestavě kola. No a s ním v ideálním složení uplynulého kola brázdí defenzivní formaci jeho poslední soupeř Jiří Šusta. Ten v letošní sezóně ještě neokusil pocit výhry, ovšem již podruhé v řadě usiluje o hlasy svých fanoušků. Další, kdo schytal těžkou porážku a přesto ze soupisky jistým způsobem vyčnívá, je Václav Květoň.  Ten odvedl nejlepší výkon větřínského mužstva. Dolní Dvořiště se porazilo v Přídolí samo, když vyhořelo na své neefektivní koncovce a jediným, kdo trenéra zaujal, byl právě Miloslav Marek, jenž hodlá pokračovat v úspěších svého týmu, co se ankety týče.

 

Dvěma vstřelenými brankami si o nominaci řekl první zástupce Malont v sestavě Tomáš Faltus. V letošní sezóně má na svém účtu již tři trefy a v tabulce střelců se se svými soupeři dělí o druhé až šesté místo. Jediným z velešínských, kdo zaujal, byl jednoznačně Tomáš Čulík. Jeho tým těžce propadl, od Frymburku schytal bůra a o jediný gól Velešína se zasloužil právě on. Třetím záložníkem v sestavě kola je Vít Ohnsorg. Žádnou branku nevstřelil, přesto se třemi nahrávky uvedl zlatokorunský záložník, který defacto zařídil všechny vstřelené góly týmu. Čtvrtý – vlastní si soupeř nadělil sám.

 

Útočná řada započíná u druhého malontského zástupce Lukáše Pulce, jenž v letošní sezóně bojuje o hlasy fanoušků již podruhé. Opět vstřelil dvě branky zápasu a stále je průběžným králem střelců v přeboru.  Po jeho boku nemůže být nikdo jiný, než jediný letošní hattrickový exekutor Jan Rillich, jenž vystřílel Frymburku první úspěch právě probíhající sezóny a jedenáctým pilířem ideální sestavy je Petr Volf. Ten vstřelil polovinu branek Křemže do sítě nováčka z Větřní a je nominován vůbec poprvé ve své kariéře.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.