HISENSE SESTAVA KOLA - 25.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 04.05.2024

0

Máme tu novou SESTAVU KOLA!

Tentokrát jsme byli znovu svědky spousty skvělých výkonů. Pouze jedenáct hráčů se ale probojovalo do naší nejlepší sestavy, aby v ní svedli souboj o hráče kola.

Komu dáte svůj hlas vy?

Druhým členem sestavy je Turbák z Rakovníka, který se svým klubem remizoval na hřišti druhých Tuchoměřic. Turbák z pozice krajního obránce v zápase předvedl opravdu hodně - zaznamenal dokonce první branku klubu, když po rohovém kopu hlavou překonal brankáře Dvořáka. I nadále předváděl na hrací ploše nadprůměrný, aktivní výkon. Z bodu asi naplno šťastný nebyl, i tak má ale pochopitelně v plánu i nadále usilovat o zisk mistrovského titulu v soutěži.

Dalším článkem v sestavě je Vohradský, hráč z Podlesí, které v zápase se Sedlcem-Prčicemi zvládlo vstřelit hned tři branky a dosáhlo tak na zisk dalších tří bodů do tabulky. Vohradský sám o sobě vstřelil dvě z nich a především díky jeho gólovým příspěvkům získal klub plný počet bodů.

Dále tu máme hráče z Jinočan, Sedláčka. Ten se zapsal do tabulky střelců proti tápající Nelahozevsi, kterou tým porazil rozdílem tří branek. Jinočany tak i díky Sedláčkovi získali tři body do tabulky, protože právě on se postaral o první, rozhodující branku v utkání. Mimo gól předvedl všestranný výkon, kterým výhru zapečetil.

Pojďme se podívat na další hráče. Jarábek se svým Vestcem porazil vyrovnaného soupeře z Klecan, který ale s výsledkem vyrovnaný určitě nebyl. Jarábek přispěl důležitým zásahem, díky kterému si hosté došli až k tíženému výsledku, který jim pochopitelně hrál do karet. Jak bodově, tak z hlediska pocitu ohledně odvedeného výkonu.

Truhlář, zástupce Kladna, pomohl rozhodnout zápas svého klubu proti soupeři z Berouna. Postaral se o druhou, decisivní branku a i ve zbytku svého hracího času předváděl skvělý výkon, který výrazně napomohl klubu k tříbodovému zisku. Gratulace!

Dále tu máme hráče Tuchoměřic, Vegrichta, který prostřednictvím svého gólu přímo zajistil Sokolu bod v zápase proti herně lepšímu Rakovníku. Utkání skončilo remízou, ke které Vegricht nenapomohl pouze vstřelením gólu, ale i jeho obrannými zákroky a aktivitou na celé herní ploše.

Slepička z Příbrami předvedl skvělý výkon proti posledním Voticím. Zapsal dva góly, podílel se i na dalších brankách a opět tak potvrdil svou stabilní kvalitu, kterou velkou mírou pomáhá Spartaku k výborným výkonům na jaře. I díky němu zvládla Příbram zaznamenat hned šest dokonalých zakončení, které skončily gólem. Gratulujeme!

Dále tu máme zástupce z Jíloviště, Waltera. Ten naplno projevil své kvality až v úplném závěru utkání s Klecany, když vstřelil srovnávací, druhý gól Jíloviště a získal tak pro klub alespoň bod. Penalty se ujal sebevědomě a pod tlakem zvládl svou příležitost naplno využít, čímž prodloužil sérii “ne-proher” Jíloviště už na pět zápasů.

Jeník, brilantní hráč Příbrami, vstřelil další dva góly, tentokrát proti Voticím, a opět se ukázal v tom nejlepším možném světle. V kombinaci s rodákem Slepičkou opět ukázal soupeři sílu Spartaku, který v utkání zaznamenal hned šest gólů. Jeník tak opět potvrdil jeho útočné i všeobecně fotbalové kvality.

Posledním členem naší sestavy kola je Bícha z Kosoře. Ten zapsal proti Slanému hattrick a především díky jeho gólům si Kosoř došla pro důležité tři body, které ji udržely na šestém místě tabulky. Bícha už několikáté kolo po sobě dokazuje své kvality, dostane ale váš hlas?

 

Za fotografie vděčíme skvělé Julii Ketmanové, jejíž tvorby si v redakci velmi vážíme.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.05.2024 20:09 do 08.05.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.