HISENSE SESTAVA KOLA - 17.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 06.04.2024

0

Zde je jedenáctka fotbalistů, kteří předvedli v 17.kole výborný výkon a odměnou jim budiž nominace do Sestavy kola. Koho z nich si vyberete a dáte mu svůj hlas? Hlasujte až do středečních 12:00, poté bude vyhlášen Hráč kola, který bude zařazen do slosování o atraktivní ceny od společnosti HISENSE.

Martin Pavlíček (TJ Sokol Chvojenec) - Aktuálně ve výborné formě chytající brankář dodává svým mladším spoluhráčům tolik potřebnou jistotu a sebevědomí. Už 180 minut nepustil za svá záda žádnou střelu soupeře, ztroskotaly na něm jak Dražkovice, tak i rezerva Holic!

Daniel Nechvíle (TJ Sokol Chvojenec) - Skvělý výkon předvedl při vítězství v Holicích, nejen zodpovědný a důrazný dozadu, ale četbou hry a zachytáváním rozehrávky přiváděl chvílemi protihráče k zoufalství. Takto vyrobil klíčový gól pro Lukáše Zbudila.

Martin Voříšek (SK Dražkovice) - Po delší pauze se dražkovický stoper v 46 letech vrátil k fotbalu, odehrál celých 90 minut a své úkoly si odmakal na výbornou. Rohoznice hledala skuliny v defenzívě nováčka jen velmi těžko. Klobouk dolů!

Petr Šmaha (Sokol Rohoznice) - V Dražkovicích kralovaly defenzívy, v té rohoznické vynikal urostlý a v osobních soubojích důrazný Petr Šmaha. K černé práci přidal příjemný bonus - jediný gól svého mužstva!

Lukáš Hanzl (SK Křičeň) - Na jeho gól s Pardubičkami alá Schick se bude v místních hospůdkách hodně dlouho vzpomínat. Taková trefa vyjde jednou za život a nominace do sestavy kola je bez diskuzí.

Martin Vohralík (TJ Sokol Újezd) - Neobvykle na středu zálohy byl velmi platným pro svůj Újezd, rozjížděl spoustu akcí a navíc si připsal gól a asistenci. 

Radek Horyna (Titanic Srch) - Velký podíl na střelnici v Mateřově má i středopolař Sršňů. Dal dva góly a na několik jich přihrál, výborný výkon!

Pavel Kmetík (Spartak Sezemice) - Po bezbrankovém poločase se přesunul na kraj zálohy a tento faktor se ukázal jako rozhodující. Přihrál na dva klíčové góly a z jeho kopaček sršelo neustálé nebezpečí pro obranu Mikulovic.

Štefan Kušnír (Sokol Dříteč) - Ve třech utkáních na jaře už dal 6 branek, tentokrát to byl výjimečně bohatý zápis, když se do sítě Ostřešan trefil celkem čtyřikrát. Má čich na góly a nebojí se ho použít.

Radek Bukač (Spartak Sezemice) - Dlouho své fanoušky nenechal Radek čekat a další hattrick je na světě, třemi brankami pokořil nedávného Hráče kola brankáře Mikulovic Filipa Červenku. Dostat góly od takového snajpra je skoro vyznamenání!

Tomáš Rolinek (Titanic Srch) - Bývalý veleúspěšný hokejový reprezentant se rozstřílel, v minulém kole dal hattrick, v tomto dokonce Mateřovu pět gólů. Kolik jich dá Tomáš příště?

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.04.2024 16:24 do 10.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.