HISENSE SESTAVA KOLA - 20.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 30.03.2024

0

Máme tu novou SESTAVU KOLA!

Tentokrát jsme byli znovu svědky spousty skvělých výkonů. Pouze jedenáct hráčů se ale probojovalo do naší nejlepší sestavy, aby v ní svedli souboj o hráče kola.

Komu dáte svůj hlas vy?

Jako první v naší sestavě kola figuruje brankář Višek, který byl jistě rád za výsledek svého celku proti Tuchoměřicím. Odehrál celý zápas a i díky němu vybojoval klub z Kralup tři veledůležité body proti nepředvídatelnému soupeři.

Druhým členem sestavy je Kalaš z Jinočan, který byl u jednostranného zápasu svého celku s Berounem. Proti soupeři zaznamenal jednu branku a skvělý výkon, kterým napomohl Jinočanům k tíženým třem bodům. Výborný výkon.

Dalším článkem v sestavě je Sládek, kapitán z Votic, který se svým klubem rozdílem jediné branky porazil mírného favorita z Kladna. Proti SK odehrál skvělý zápas a nasměroval svůj klub k další důležité výhře v cestě k záchraně.

Dále tu máme hráče z Příbrami, Prokeše. Ten se zapsal do tabulky střelců proti statečné Nelahozevsi a napomohl tak Spartaku k podstatné výhře v dalším utkání jarní části. Postaral se o velmi dobrý výkon a jeho branka se ve výsledku ukázala jako rozhodující. Opět na hřišti ukázal kvalitu a pečlivost.

Pojďme se podívat na další hráče. Šorna se svým Jílovištěm sice prohrál proti Sedlci-Prčicím, jeho branka na 2:1 ale stála za to, když svůj half-volej nasměroval za záda brankáře soupeře. Pro kapitána byl zápas další ukázkou kontroverze, kterou ale on sám doplnil o velmi dobrý výkon. Proto si zaslouží objevit se v naší sestavě kola.

Sklenka z Rakovníka předvedl výborný výkon v zápase proti Vestci. Předvedl opravdu ukázkový, všestranný výkon, kterým nasměroval Rakovník k velmi důležité výhře v cestě k titulu. Jeho gól byl dokonalý a herní projev ukázal nejen fanouškům jeho obrovskou kvalitu na hřišti.

Vostracký z Jinočan rozhodl utkání proti nevyzpytatelnému soupeři. Proti Berounu vstřelil jeho celek hned čtyři branky, on ale rozhodl o tříbodovém zisku pro jeho tým. Velmi dobrý herní projev.

Dále tu máme hráče Votic, Homolku, který rozhodujícím gólem zajistil svému klubu důležitou výhru nad Kladnem. Jeho branka z 18. minuty se ve výsledku ukázala jako decisivní a Votice si tak převážně díky ní zvládly udržet naději na záchranu. Důležitý zásah.

Hrdinou se znovu stal Hájek ze Sedlce-Prčic, jehož rozhodující třetí gól z penalty zajistil jeho klubu tři veledůležité body v cestě tabulkou. Pro Hájka je to další významná penalta, kterou zvládl proměnit a dovést tak Sedlec-Prčice k výhře.

Jandera, útočník z Podlesí, rozhodl utkání proti Kosoři poté, co vstřelil druhý gól a poslal svůj celek do dvoubrankového vedení, na které už soupeř nedokázal dostatečně zareagovat. Jeho tým se díky jeho zásahu drží na průběžném šestém místě tabulky a i nadále se bude snažit vyšplhat výše.

Posledním členem naší sestavy kola je Pakandl z Kralup, který předvedl proti Tcuhoměřicím velmi nadstandartní výkon. Kromě rozhodující branky, která zajistila Kralupům důležitou výhru, předvedl velmi dobrý výkon a jeho celek se tak převážně díky jemu stále drží na průběžném třetím místě tabulky.

Komu dáte svůj hlas tentokrát?

 

Autorkou fotografíí je skvělá Christina Malcová.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.04.2024 01:41 do 03.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.