HISENSE SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

0

První polovina sezóny je u konce, všechny statistiky jsou známé tak je musíme shrnout! Nejlepší jedenáctka hráčů podzimu nominovaná jednotlivými zástupci týmu je známá a hlasování je odstartováno. Nemůžou chybět také další jména hráčů, kteří byli nominování a zaslouží si poděkování. Pojďme si je nyní společně představit.

BRANKÁŘI:

Jakub Kubíček - Jiskra Strmilov - stálice v strmilovské brance, kdy svůj tým po celou podzimní část sezóny držel svými zákroky.

Radim Máša - Dačice "B" - vynikající gólman a opora v bráně. Penaltový čaroděj.

Filip Rácik - Suchdol "B" - jistota mezi tyčemi. Po dlouhém zranění se zhruba po čtyřech odehraných zápasech podzimu vrátil na trávník a výsledky suchdolského béčka se rapidně zlepšily. To také dokazuje to, že za svá záda pustil pouze sedm golů a suchdolská rezerva patří mezi nejlepší týmy, které inkasovali nejméně golů.

OBRÁNCI:

Jan Dvořák - Jiskra Strmilov - pravý obránce, který je důležitou součástí defenzivy, svědomitě si plní obranné povinnosti a svými výpady po lajně zaměstnává obrany hostů.

Aleš Dvořák - Dačice "B" - svou pracovitostí a morálkou, se zlepšil nejvíce z týmu. Docházkou patřil k nejlepším hráčům.

ZÁLOŽNÍCI:

Daniel Trmal - Suchdol "B" - i když je to především hráč A-týmu, byl kolikrát schopný se zápasem v nohách odehrát i zápasy s béčkem. I tak se mu za pár zápasů podařilo vsítit osm branek a stal se tak nejlepším střelcem podzimu suchdolského béčka.

Vojtěch Havlík - Třebětice "B" - jeho práce ve středu pole je obrovsky důležitá pro celý tým. 

Patrik Bednář - Jarošov - výborný pohyb po hřišti, stále si hledá volný prostor, výborné zrychlení s míčem a skvělé zakončení, vstřelil deset gólů.

ÚTOČNÍCI:

Martin Novák - Strmilov - nejlepší střelec týmu, svojí rychlostí dělá problémy všem týmům v soutěži, gólů mohlo být daleko více, ale to si šetří na jarní část sezóny.

Petr Bastl - Třebětice "B" - jeho dravost do zakončení přináší důležité branky, celkem jich vstřelil osm.

Jan Demeter - Lásenice - nejlepší střelec týmu, který zároveň připravil i spoustu branek pro ostatní hráče a jeho přínos pro celý mančaft je nejvýraznější.

LAVIČKA SNŮ:

Martin Stejskal - Jarošov - skvěle pokrývá střed hřiště. Většina nahrávek přes střed hřiště jde přes něj. Důležitý hráč pro zahrávání standardních situací. Jako jediný hráč z týmu nechyběl na žádném tréninku.

Filip Koranda - Kunžak - i když jeho mužsto skončilo až na desátém místě, přesto se stal nejlepším střelcem týmu a celé soutěže s šestnácti zásahy.

Martin Hladílek - Stará Hlína - druhý nejlepší střelec soutěže s patnácti góly, jeho mužstvo ale zůstalo hodně za očekáváním.

Ondřej Nečeda - Strmilov - vstřelil osm branek a 2x byl zvolen hráčem zápasu.

Tomáš Láf - Číměř - vstřelil osm branek a 2x byl zvolen hráčem zápasu.

Karel Trmal - Suchdol "B" - vstřelil osm branek a 5x byl zvolen hráčem utkání.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2023 20:00 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.