SESTAVA KOLA - 2.kolo Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 30.08.2015

0

Druhé soutěžní kolo je za námi a tady vám přináším výběr 11- ti hráčů, kteří podali ty nejlepší výkony. Jako obvykle máte možnost hlasovat do středečního poledne. Pro vítěze si připravím několik otázek a na rozhovor s ním se můžete těšit v pátek.

Brankář

Václav Novák - Brankář TJ Sokol Manětín jediný z gólmanů za celý víkend udržel čisté konto a i díky tomu je jeho mužstvo na 3. místě se všemi 6- ti body. 

 

Obrana

Václav Roučka - Hráč TJ Slavia Úněšov rozhodl o vítězství svého týmu nad Nekmíří 2:5 rovnou hattrickem. Díky němu Úněšov bral všechny 3 body a o jeho nominaci do Sestavy kola nelze diskutovat.

 

Petr Zelenka - Obránce TJ Sokol Manětín s kapitánskou páskou na ruce vstřelil rozhodující branku v zápase proti rozjetému Sulkovu na jeho vlastním hřišti. Právě díky němu je Manětín na 3. místě a po dvou kolech má 6 bodů.

 

František Košan - Hráč Pernarce zařídil svému týmu 1 bod gólem v 81. minutě, kterým vyrovnal na 3:3. Dokázal v kritickém okamžiku zachovat chladnou hlavu a dotáhl zápas až do penaltovému zakončení, kde Pernarec podlehl Dobříči 5:6.

 

Záloha

Marek Chmiel - Záložník SK Všeruby vstřelil proti Kamennému Újezdu 2 branky. Všeruby si nebraly servítky a o víkendu porazily Kamenný Újezd 8:3.

 

Pavel Karlovec - Další středopolař týmu SK Všeruby vstřelil taktéž 2 branky a spolu s Markem Chmielem byli hlavními strůjci vítězství Všerub na domácím hřišti. 

 

Jiří Tiesel - Kapitán a záložník TJ Slavoj Žihle vstřelil úvodní a rozhodující gól ve víkendovém zápase, kde si Žihle poradila s Úlicí 2:0.

 

Jiří Hauer - Záložník TJ Baník Kamenný Újezd vstřelil do sítě SK Všeruby 2 branky. Jeho tým byl v obtížné situaci, kdy Všeruby vždy vedly minimálně o 3 branky, ale Jiří Hauer i přes to bojoval dál. Tím si i vybojoval členství v Sestavě kola.

 

Útok

Štěpán Levora - Útočník TJ Sokol Dobříč se dovedl prosadit hned dvakrát, čímž dovedl zápas až do penaltového rozstřelu, ve kterém Dobříč nakonec uspěla.

 

Radek Šteffel - Opora TJ DIOSS Nýřany se jedním gólem podílela na vítězství svého týmu 3:2 na domácí půdě. Radek Šteffel ukázal již vloni, že branky střílet umí a svůj um si pravděpodobně přenesl i do nové sezóny.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.