HISENSE SESTAVA KOLA - 9.kolo Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2023-2024

Datum kola: 30.09.2023

0

Následující zvolení hráči byli klíčovými fotbalisty ve svých mužstvech a podíleli se významným počinem na kolektivním úspěchu góly, asistencemi či zkrátka excelentními individuálními výkony.

Szarowski z Václavovic vynuloval střelce z B-týmu Staré Bělé a i díky jeho výkonu se Sokol může pyšnit púrůběžným druhým místem v ostravském přeboru. Kuča za Svinov každý zápas neskutečně pracuje a je kýženou jistotou v poli nováčka s platností jak do ofenzívy, tak defenzívy. K tomu je i potentní, když si v zápase s Michálkovicemi připsal jednu trefu. Vaněk ze stejného mužstva se také prosadil, rozdával adresné míče a plnil si s přehledem povinnosti směrem dozadu. Moderní středopolař není náhodou v sestavě kola. Oba dva posledně jmenovaní se zasadili o vůbec první body Svinova v tomto ročníku, a hned z toho byla nečekaná výhra v řeži dvou nováčků. Zezulka se prosadil za Lhotu, otevřel gólový účet v rané fázi utkání a dal základ vítězství svého mužstva. Šenovský Hruška na všechno sám nestačil, výkon na hranici sebeobětování mu sice přinesl dva góly do osobní statistiky, svému výběru ale k bodovému lupu v Dolní Lhotě nepomohl. Zdražila dal veledůležitý gól na 3:3, nalil svému klubovému zaměstnavateli optimismus do žil a svojí vyrovnávací trefou překlopil psychologickou výhodu na stranu svého celku, který potom dalšími třemi údery definitivně zvrátil hrůzně se rýsující nezdar, k němuž nakonec nedošlo. O tentýž brankový veletoč se postaral i Návrat, jehož štempl znamenal definitívu třech bodů uchovaných pro Dolní Lhotu. Rakovcij má gólovou slinu, na týmového spoluhráče samozřejmě momentálně nemá, ale už podruhé svým brankovým dílem přispěl ke zhotovení tříbodové skládačky do vitríny Slovanu. Zbořil dal za sem zápasů 24 branek, proti Pustkovci to byla zase čtyři přesná zakončení. Tohle asi nepotřebuje hlubší komentář. Dubnický ze Svinova hattrickem vypnul Michálkovice a dotáhl svůj celek k první výhře v městském přeboru. Stavinoha dal pojišťující branku Václavovic proti asi největšímu překvapení ligy, a sice nováčkovi ze starobělské rezervy. Má tak hozenou rukavici, aby proměnil nominaci. Zvedne ji?




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.10.2023 19:56 do 04.10.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.