HISENSE SESTAVA ROKU - Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Máme tu konec sézony 2022/23 a připravili jsme pro vás TOP 11 za celou sezónu. Sestavu roku jsme zvolili s pomocí trenérů a funkcionářů jednotlivých klubů. Neváhej a hlasuj pro svého favorita.  Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

Jiří Hruša, několik let velká opora pro celek z Helvíkovic. Vždy podává i přes svůj ,,mladý,, věk výborné výkony. Rudolf Žabka, spolehlivý v každém utkání. Důležitý člen celého týmu hlavně v jarní části. Jakub Táborský, velká opora Žamberecké defenzívy. Celou sezónu trenérem vyzdvyhnuté výkony ho dostali až do top 11. Michal Lukeš, pilíř Černovírské obrany. Vždy pro tým podá výborné výkony. Vladimír Novák, opora Černovíra, která dokáže na hřišti podat nadstandartní výkony a proměnit to i v branku. Filip Rotter, nejlepší střelec svého týmu. Díky jeho trefám se jeho tým nachází na prvních pozicích. Michal Čada, suveréně nejlepší střelec soutěže. S 37 brankama na čele střeleckých tabulek. František Plodek, velmi šikovný fotbalista. Má nejvíce nastřílených branek ze svého týmu. Jan Šplíchal, mladý a výborný fotbalista, který dokáže celou sezónu podávat výborné výkony. Pavel Sabota, nejlepší střelec svého týmu. Velmi rychlý a pracovitý útočník Klášterce nad Orlicí. Erik Borovička, střelec svého týmu. Rychlý útočník, který dokáže většinu šancí svého týmu proměnit v gól. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.