HISENSE SESTAVA ROKU - Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Sezóna 2022/2023 je za námi a my vám nyní přinášíme sestavu roku! První tři týmy v soutěži mají v sestavě po dvou hráčích, mužstva od 4. do 8. místa jednoho zástupce. Kdo se stane nejlepším hráčem sezóny, závisí pouze na vašich hlasech. Hlasovat můžete do konce července! Chtěl bych poděkovat všem trenérům, hráčům, členům realizačního týmu, fanouškům a fotografům, kteří se na sestavě roku podíleli! Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

BRANKÁŘ:

 

Pavel Koudele (Mladotice) - Zakončil sezónu s nejméně obdrženými góly v soutěži. (33) Nechyběl ani v jednom jarním zápase a pokračoval v kvalitních výkonech, díky kterým se dostal i do sestavy podzimu. 

 

OBRANA:

 

Martin Pašek (Volduchy) - Urostlý stoper, který neprohraje žádný souboj. Trenér E. Gvizd ho označil za "zloděje míčů" - balóny odebírá čistě a málokdy fauluje. Na jaře patřil jednoznačně k nejlepším hráčům Volduch. 

 

Ondřej Buchtelík (Mladotice) - Kapitán Mladotic, který diriguje obranu a vždy táhne celý tým. V premiérové sezóně skončily Mladotice na skvělém třetím místě a baráž jim unikla jen o chloupek. Ondra nemá problémy ani se střílením branek a z pozice stopera si připsal 4 přesné zásahy.

 

Pavel Korelus (Chrást)  - Jeho výkony šly na jaře hodně nahoru a byl bezpochyby nejlepším obráncem Chrástu. Dobře četl hru, byl silný v soubojích a zlepšil rozehrávku. Mužstvo mělo na jaře vůbec nejlepší defenzivu, což znamenalo konečné druhé místo a baráž o I.A třídu. 

 

Jakub Štafl (Zruč) - V prvním zápase na podzim si zlomil kotník. Na jaře poprvé nastoupil proti Touškovu a hned se obrana Zruče zlepšila. Velmi rychlý hráč, který řídí defenzivu a je vůdčím typem. 

 

ZÁLOHA:

 

Petr Chvojka (Zbiroh) - Tahoun mužstva, který za ostatní odvede spoustu černé práce. Jako správný kapitán nevypustí jediný souboj, každé utkání odmaká na 100 % a vždy bojuje až do konce. 

 

Dmytro Dergachov (Slovan) - Motor zálohy Slovanu. Rychlý a technický záložník, který si rozumí s balónem. Vstřelil 13 branek a připsal si několik asistencí. S týmem vybojoval postup do I.A třídy.

 

Zdeněk Škopek (Úněšov) - Krajní záložník a důležitý hráč základní sestavy Úněšova. K šestému místu přispěl důležitými góly, vytvářel šance, pravidelně chodil na zápasy a odjezdil vždy celých 90 minut.

 

Adam Brýla (Chrást) - Na jaře pokračoval ve výborných výkonech, táhl Chrást tabulkou nahoru a nakonec z toho bylo druhé místo a účast v baráži o I.A třídu. Vstřelil několik důležitých branek a k tomu přidal neméně asistencí.

 

Zdeněk Rolko (Touškov) - Většinu zápasů odehrál na levé záloze, ale nedělá mu problém zahrát ve středu nebo v útoku. Jeho obrovská síla je v rychlém přechodu dopředu, výborný v soubojích 1 na 1 a rovněž vyniká přesnými centry do vápna. Vstřelil 10 gólů a přidal několik asistencí. 

 

ÚTOK:

 

Patrik Matula (Slovan) - Kapitán Slovanu táhl mužstvo po celou sezónu. Na podzim v rozhovoru prohlásil, že by si přál víc týmový úspěch než individuální. Nakonec se mu splnilo oboje, Slovan postoupil do I.A třídy a Patrik s 26 přesnými zásahy ovládl tabulku střelců. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.