HISENSE SESTAVA ROKU - Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Konec sezóny je tu a naše redakce s pomocí trenérů a funkcionářů vybrala TOP 11 sezóny 2022/2023. Určitě by si to zasloužilo i více hráčů, ale mohli jsme vybrat pouze jedenáct hráčů a ty jsou zde. Tak neváhej a dej hlas s vému favoritovi. Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

Petr Václavek, velký bojovník, který do poslední chvíle nic nevzdává. Není gól dokut se síť nerozvlní. Ve všech zápasech co odchytal držel svůj tým. Určitě měl super sezónu. Martin Šebrle, srdcař a bojovník, který na hřišti nechá všechno. Jeho tým se o něj mohl opřít v každém zápase. Filip Krejčí, hráč, který neumí moc prohrávat a taky to je na hřišti vidět. Zároveň nejlepší střelec svého týmu. Tomáš Janota, kapitán a zároveň vůdčí osobnost v týmu Kerhartic. Aleš Kaplan, velmi výborný technicky vybavený hráč, který je pro rezervu Chocně velmi platným hráčem. Matouš Brabec, hráč z Dolní Dobrouče, který si prošel i třetiligovým Ústím nad Orlicí. Do každého souboje jde na plno. Když je na hřišti je to pro Dobrouč velká úleva. Matěj Polášek, s 21. góly nejlepší střelec Českotřebovské rezervy. Jakub Gerčák, rychlý krajní hráč, který nemá problém utíkat. S 20-ti góly nejlepší střelec Chocně ,,B,,. Marek Falta, v sezóně 28 branek, velmi rychlý útočník Dolní Dobrouče, který nevzdá jediný sprint o míč. Lubomír Myšák, kanonýr ze Srubů. Nejlepší střelec soutěže. Na svůj věk ukazuje, že se sním musí pořád počítat. Dominik Stejskal, 18 brankek v soutěži. Běhavý bojovník, který má rád vítězství.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.