HISENSE SESTAVA ROKU - Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

1

Před námi je poslední kolo, ale my už pro vás máme sestavu roku, čili sestavu těch nejlepších za uplynulou sezónu.  Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

Vybírali jsme podle různých kritérií. Zejména jsme dali na nominace od jednotlivých týmů, funkcionářů či samotných hráčů. Získáváme od nich informace právě pro jednotlivé sestavy kola, fotky či další důležité věci pro tvorbu článků. Snažili jsme se do sestavy roku promítnout co nejvíce týmů, ať už formou obsazení přímo do základní jedenáctky, a nebo alespoň jako náhradníky. Přiznáme se, že to vůbec nebylo jednoduché. Z některého týmu by šla utvořit pomaličku celá jedenáctka , avšak šlo nám o rozmanitost a zakomponovat co nejvíce mužstev. Co se týká branek, tak těch padalo opravdu hodně, z toho důvodu byla záloha a zejména útok velmi složitá poskládat. Každopádně za výběrem si stojíme, protože jsme se snažili vybrat to nejlepší, co se v letošní sezóně na hřišti objevilo. Pojďte se s námi společně podívat, koho a na jaký post jsme jednotlivě obsadili. Výběr jsme taktéž doplnili o různé fotky přímo ze sezóny, bez kterých by se to zamozřejmě neobešlo. Z důvodů výše uvedených jsme vybrali rozestavení 3-5-2 abychom měli větší možnosti hlasování v místech, kde byl opravdu přetlak. Takže teď slovy Fabrizia Romana: HERE WE GO!

Brankář

Michal Vaculín(NZD) - zde to jako obvykle nebývá jednoduché, ale do sestavy roku jsme zvolili právě brankáře chytajícího za Nezdenice. Ten klub dovedl do vysokých pater tabulky a svými zákroky kolikrát přiváděl ostatní fotbalisty k šílenství. Samozřejmě je to i práce obrany, ale jeho nominace dokazuje i fakt, že Nezdenice doposud inkasovaly nejméně branek.

Obrana

D.Štergenich(LHT) - na pozici obránce jsme vybrali stálici týmu z O. Lhoty. Jejich kapitán, srdce týmu. Jeho odkopy od brány dokážou doletět pomalu do vzdálenější vesnice. Vyznavač velmi důrazné hry, přes kterého je těžké se prosadit. Útočníci jiných týmů by mohli vyprávět.

Petr Konečný(HUŠ) - po celou sezónu podával konstantní výkony, které mu vynesly až nominaci do sestavy roku. Odchovanec Slovácka, který nastupoval společně se svým bratrem v Německu, kde nastupoval za WFR Wennings 1956. Za Huštěnovice podává stabilní výkony, které týmu pomohly až téměř na vrchol tabulky.

Tomáš Trávník(TRA) - spolehlivá jistota zadních řad Traplic. Hráč, který nedělá chyby a dokáže i podpořit svými výpady ofenzivu. Dokáže projet celé hřiště a jeho nominace tak pro zasvěcené nemůže být žádným překvapením.

Náhradníci: R. Obdržálek(TRA), Jiří Martyčák(LHO), Miklovič(STR)

Záloha

Jan Sedlář(BÍL) - hráč TJ Bílovice po celou sezónu ukazoval, jaký má na hřišti přehled. Jeho prihrávka dokáže vytvořit šanci a ze své pozice je schopen po pravé straně zaměstnávat obrany soupeře, ačkoliv sám hraje spíše vzadu.

Milan Válek(BAB) - jednoznačně nejzkušenější hráč v naší nominaci. Jeho letité zkušenosti pomáhají babicím po celou sezónu. Dokonalý přehled na hřišti, skvělá střelba přímých volných kopů a perfektní technika, kterou dříve uplatňoval ve vyšších soutěžích. Jeho přehled na hřišti je neskutečný a naprosto zaslužená nominace.

Patrik Fruhauf(STR) - srdce i mozek Strání B. Kapitán a tvůrce hry. Všichni ze Strání na něj spoléhají a berou ho jako takovou hlavu mužstva. Vždycky klukům vytkne a shrne poločas/zápas. Na hřišti má neuvěřitelný přehled a je schopný jak nahrát, tak skórovat.

Dominik Hančík(KNĚ) - je to právě šikovný mladý žáložník Kněžpole, který ji vytáhl k předním příčkám. Nedělá mu problém vstřelit i 4 góly za zápas a spousty branek taky připravit. Jeho nominace dokazuje i fakt, že je momentálně na 2. místě mezi střelcei. Na svém kontě má 23 branek. 

Filip Hlúpik(HUŠ) - zkušený bývalý hráč Slovácka, Příbrami, Třince. Za zmínku taky stojí jeho fotbalové štace či jeho severská štace ve Finsku nebo Bulharsku. Úspěchy jeho karéry netřeba připomínat. Má za sebou taky pár reprezentačních startů v mládežnických kategoriích reprezentace. Jeho fotbalové zkušenosti a um vyčnívají na míle daleko. 

Náhradníci: Jančík(JAR), Šustr(TRA), Sánchez(SLO), Vašička(BÁN), Šilhavý(SLO), Blaha(JAL)

Útok

Zbyněk Pavlas(JAR) - ostrostřelec od řeky Moravy svými góly táhne Jarošov pravidelně. Vytáhlý, rychlý a technicky zdatný útočník, útočí na krále střelců i letos. Abychom to upřesnili, letos se nachází na třetím místě a loni naopak krále střelců vyhrál.

Michal Janků(TRA) - Janků potvrzuje svoji roli v týmu. V mužstvu Traplic je především od střílení branek a tato pozice mu náležitě svědčí. Momentálně nejlepší střelec týmu a taky celé soutěže. Je rychlý, technicky velmi vybavený. Dokáže obejít protihráče a skórovat. Prakticky vše co od útočníka čekáte. I díky němu Traplice letos OP vyhrály a postoupily.

Náhradníči: T. Kolínský(TRA), E. Pešík(LHO), T. Kolář(JAL) 

Trenér

Je zde pozice, která v sestavě není. Ale autor článku si dovolil neopomenout i trenéra roku. Nemůže jím být nikdo jiný než Jaroslav Slavík - trenér Traplic. Teď už bývalý hráč týmu se stal před pár lety trenérem, když pověsil kopačky na hřebík. Traplice byly vždycky fvorit na postup z okresní soutěže, ale po sloučení s Jankovicemi a postupu do Okresního přeboru dokázal výborně stmelit 2 týmy a hned na první dobrou po více než 40 letech postoupit s týmem do 1. B třídy. Gratulujeme!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 6. 2023 13:08
Michal Vaculín