HISENSE SESTAVA KOLA - 26.kolo Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 11.06.2023

0

26. kolo Okresního přeboru III. třídy je u konce a my přinášíme TOP jedenáctku uplynutého kola. Bylo z čeho vybírat, ale míst v sestavě je pouze jedenáct. I tak věříme, že si vyberete svého favorita a potpoříte ho svými hlasy.

Jiří Hruša, pomohl svému týmu k těsnému vítězství vychytaným čistým kontem. Vladimír Novák, pomohl svému týmu dvěma góly k vysokému vítězství. Petr Stránský, svým výkonem v defenzivě pomohl svému týmu k vítězství. Martin Bechynka, dvěma trefami pomohl k vysoké výhře svvého týmu. Petr Hnátnický, vsítil v odehraném utkání dva góly na vítězství to bohužel nestačilo, ale na sestavu kola ano. Martin Polička, pomohl svému týmu dvěma góly k vítězství. Jan Šplíchal, přestřílel Kunvald čtyřmi góly a jeho tým vyhrál. Leoš Pešek, jediným gólem utkání rozhodl o vítězství svého týmu. Roman Moudrý, proměnil v zápase dvě penalty. Na vitězství to však nestačilo. Vasil Dunas, dal dva góly a jeho tým vyhrál. Erik Borovička, hattrickem sestřelil rezervu Žichlínka.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.06.2023 19:57 do 14.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.