HISENSE SESTAVA ROKU - Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Krajský přebor se chýlí ke konci, měli jsme tu několik výborných individualit ale kdo se nakonec stane hráčem sezóny?  Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

BRANKÁŘ

Jiří Lindr – brankář nejlepšího celku krajského přeboru, který svými výkony přispěl k postupu Horních Ředic do divize a také k nejméně inkasovaným gólům v lize!

OBRANA:

Marek Plašil – Stabilní součást nejlepší defenzívy v lize, zkušený Marek Plašil svými výkony táhl svůj celek i v 37 letech.

Ondřej Kraják – Jméno, které se objevovalo mezi sestavami kola nejčastěji, Ondřej Kraják svými výkony spolu se svým bratrem táhl Libišany.

Michal Čížek – Svitavy předváděly výkony jako na houpačce, občas svého soupeře zasypaly góly, jindy zase těsně prohrály s papírově slabším soupeřem, ale Michal Čížek své výkony měl stabilně dobré, mezi hráči v lize se jeho jméno v nominaci na sestavu roku právem opakovalo.

ZÁLOHA:

Lukáš Kraják – Kapitán Libišan, dotáhl svůj celek na horní příčky tabulky, jeho tým je plný zkušených hráčů a velet z pozice kapitána takovému týmu není vůbec lehké. Lukáš Kraják se toho však zhostil parádně a po právu je v sestavě roku.

Patrik Müller – Mladý hráč, který jednou i vyhrál hráče kola, udržoval si však stabilní výkony po celý rok. Jeho potenciál je veliký.

Zdeněk Vaňous – Střelec důležitých gólů, když jeho tým potřeboval, vždycky tam byl a vytáhl ať už vyrovnávací gól, důležitou přihrávku anebo čistý zákrok, který vedl k získání míče.

Jan Palatka – Mladý hráč Svitav, který v nabitým kádru Svitav si udržel své stabilní místo, několikrát se dostal do sestavy kola, ale vítězství mu vždy o pár hlasů unikalo.

ÚTOK

Vít Ehrenberger – V sezóně se mu povedl husarský kousek, během víkendu nastoupil do dvou zápasů a dohromady vstřelil pět gólů ve dvou soutěžích! Dohromady tento střelec s číslem 17 na zádech v krajském přeboru nastřílel 17 gólů! A to ještě dva zápasy se budou hrát.

František Ptáček – Nejlepší střelec aktuálního ročníku krajského přeboru přeci nesmí chybět. Téměř v každém zápase se trefil, má více jak gól na zápas.

Jindřich Václavek – Hráč SK Holice, který se v tomto ročníku dostal přes dvacet nastřílených gólů, což je krásný počin.

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.