HISENSE SESTAVA KOLA - 22.kolo Pardubický | Ústí nad Orlicí | III. třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 14.05.2023

1

Víkendové souboje v Okresním přeboru III. třídy na Orlickoústecku máme za sebou a my vám přínášíme TOP jedenácku 22.kola. Vyberte si svého favorita a podpořte ho svými hlasy.

Není pochyb, že v TOP jedenáctce najdeme hned tři hráče z Lichkova, kteří si zastřileli na Černovírem pronajaté travnaté ploše v Ústí nad Orlicí. Právě František Plodek, který je pro svůj tým platným hráček se předvedl dvěma góly. Následovali ho Vladimír Bula a Jan Šplíchal, kteří si připsali po jednom gólu. A výraznou bojovností a tvořivostí přispěli svému týmu. Martin Ulvr, který zaskočil v brance Helvíkovic za potrestaného Hrušu si poradil se všemi střelami hráčů Žichlínské rezervy. Když mu výrazně pomohl svou prací v obraně zkušeny Jiři Novotný. Jakub Knápek z Rudoltic sestřelil dvěma góly svého soupeře z Klášterce a zařídil, aby body zůstali v Rudolticích. Jakub Turner a Lukáš Hajzler pomohli svým týmům, když si každý ze jmenovaných připsali po dvou gólech. Úplně stejně na tom bylo DUO ze Žamberecké rezervy. Oldřich Krejsa a Petr Chládek, také připsali po dvou gólech na svoje konto a pomohli tak týmu k vysokému vítězství. Jeden gól a vyborný výkon předvedl Maxmilian Sčambura z Jiskry 2008, a pomohl svému týmu k vysoké výhře.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.05.2023 10:00 do 17.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 5. 2023 17:40
Vladimír Bula