SESTAVA KOLA - 1.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016

Datum kola: 22.08.2015

0

Sestava kola po 1. kole I.B třídy skupiny C je tu a máme pestré zastoupení. Tak hlasujte, ať vyhraje váš favorit!

V brance je gólman nováčka z Březnice Tomáš Hájíček. Jeho vychytané čisté konto sice stačilo pouze na bezbrankovou remízu - tudíž jeden bod - který je ale pro nováčka i tak zlatý vzhledem k výprasku z úvodního zápasu na hřišti Bostonu 1:9.

 

Obránci jsou tentokrát tři. Prvním je Miroslav Štěpán z Kluků, který se stal jediným střelcem utkání a pomohl svému celku k již druhému tříbodovému zisku. Další do zadní řady je Jiří Barda z Chyšek. V zápase na sebe upozorinl hned dvakrát, poprvé když chyboval v obraně kuriozním způsobem (více v reportu), podruhé když svou brankou vyrovnal na 2:2. Jeho celek nakonec však stejně padl 2:6 na půde Ratibořských Hor. Posledním obráncem je Martin Mrzena z Jistebnice. Svými dvěma přesnými pasy za obranu soupeře, které vždy skončily gólem, pomohl svému celku k remíze 3:3 v Sepekově.

 

Záložníků je pět. Jan Jelínek z Božetic dvakrát umístil balón do sítě Meteoru a táhl nováčka k druhé výhře. Další je Tomáš Pražma z Řepeč-Opařany, jenž dvěma brankami nastartoval debakl Záhoří 5:0. I Sepekov má zde zastoupení, Jan Staněk nejen, že vstřelil první gól svého celku, byl však po celou dobu utkání aktivní a ke druhé brance mu chyběly centimentry - jeho ránu zastavilo břevno. Smetanova Lhota zvítězila 4:0 nad Malšicemi a to především zásluhou Josefa Kálala, jenž zaznamenal hattrick. Posledním do středních řad je jistebnický Zdeněk Šváb, jenž jednu branku svého týmu vstřelil a druhou připravil.

 

První v útoku je Maroš Široký z Meteoru, jenž sice svou trefou v 81. minutě vyrovnal, záhy ale jeho celek znovu inkasoval. Zápas Ratibořských Hor s Chyškami byl gólovou předhlídkou jednoho muže. Václav Hoffmann se prosadil pětkrát a byl velikým hřebíkem do rakve soupeře.

 

AUTOR: JAKUB KUDLÁČ




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2015 12:00 do 26.08.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.