SESTAVA KOLA - 1.kolo Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 22.08.2015

0

A je to tady! Po letní pauze a přípravě přišla pro nedočkavé fanoušky i mnohé hráče opět nová sezóna a nominace o hráče kola na sebe také nenechala dlouho čekat. První hrací víkend je již minulostí a z něj vzešla první jedenáctka, která se bude ucházet o vaše hlasy. Kdo nakonec bude prvním letošním hráčem kola? Hlasovat můžete do středečního poledne.

B R A N K Á Ř
Martin Votýpka (SK Větřní “B“)
V průběhu loňské sezóny již s nominací do sestavy své zkušenosti zaznamenal. Tentokrát si mladičký brankář do své kariéry zapsal debut v o třídu vyšší soutěži a ihned v úvodním utkání zaskočil nebezpečného soupeře. Okamžitě se stal oporou svého týmu a tím oslovil trenéra, jenž jej neváhal nominovat do nynější ankety.

 

O B R Á N C I
Petr Kouba (Sokol Křemže)
Po neúspěšném loňském ročníku jeho tým sestoupil z 1. B třídy do okresního přeboru a ihned na úvod jej čekal opravdu těžký protivník – několikanásobný přeborový mistr z Kájova. Křemže dlouho v utkání držela krok, ačkoliv byl soupeř lepší a bránila se. Poté se dostala do vedení, ale o to nakonec během posledních deseti minut přišla. Přesto byl Petr Kouba trenérem označen za nejlepšího hráče utkání.

Josef Baláž (TJ Sokol Kájov)
Soupeř právě zmíněného Kouby. Jemu zápas vyšel též dobře, také zařídil rozhodující branku a tak si od kouče Grabce vysloužil titul hráče kola. V obranných řadách fungoval spolehlivě a má značný podíl na tom, že soupeř z Křemže neudeřil vícekrát.

Václav Tomka (FC Šumava Frymburk “B“)
V utkání, které mělo být snadné a jeho tým byl považován za favorizovaný, se Šumavě přílišně nedařilo. Nespočet gólových šancí vedl pouze k dvěma trefám a ty znamenaly pouze remízu. V pozápasovém rozhovoru trenér týmu nemohl skrývat zlost z odvedené hry, ovšem jako nejlepší článek sestavy se pro něj jevil právě stoper Tomka.

Milan Somolík (FC Vltava Loučovice)
Loučovický zadák, jenž získal pomyslnou kartu horkého esa. Po odehrání pěti duelů bylo nominováno deset hráčů do sestavy kola a poslední jedenáctou pozici se sama redakce rozhodla obsadit právě tímto obráncem, jehož hra zaujala přítomného redaktora.


Z Á L O Ž N Í C I
Miroslav Gažák (TJ Hraničář Malonty)
Druhý sestupující klub z vyšší soutěže má v sestavě kola hned dvě želízka v ohni. Prvním z nich je matador Gažák, jenž ve svých třiceti sedmi letech stále rozdává fotbalové nadšení a radost. Stále dokáže držet krok s mladšími a pohyblivějšími soupeři i spoluhráči a zaujal svou hrou nejen vedení Hraničářů, ale také naší redakci.

Michal Postl (TJ Sokol Chvalšiny)
Z loňského ročníku již známý účastník sestavy kola, z toho jednou také vítěz. Chvalšinští v Loučovicích sice neodehráli ideální utkání, kdy jim naděje na jednobodový příděl utekla tři minuty před koncem, ve středu zálohy však operoval Michal Postl úspěšně, čímž si dle pozápasového ohlasu vykopal nominaci i tentokrát.

Jaroslav Tybitancl (SK Zlatá Koruna)
Tento zlatokorunský záložník je nedílnou součástí základní sestavy a to prokázal i ve vstupu to letošního ročníku okresního přeboru. Dle trenérových slov odvedl vynikající zápas, kdy byl hodně oddaný pro tým, nevynechal ani jeden z osobních soubojů, z nichž mimo jiné vzešel jako vítěz. Dobře rozdával balony a přestože se aktivně nezapojil mezi střelce gólů, na výhře má svůj podíl.

Michal Toman (FC Vltava Loučovice)
Do sezóny nemohl vstoupit lépe, než vstřelit úvodní branku a to ještě tak ukázkově. Nadále byl pro chvalšinské obránce velice nepříjemným soupeřem, který předváděl dobrou útočnou hru. Tímto hladový záložník Loučovic zaujal nejen vedení klubu.


Ú T O Č N Í C I
Lukáš Pulec (TJ Hraničář Malonty)
Poté, co Malonty v útoku posílily o tohoto agilního hrotového hráče, daly mu možnost kromě úspěchu na hřišti také figurovat v anketě o hráče kola. Ihned v úvodním kole po sestupu do okresního přeboru se Malonty díky tomuto druhému nominovanému jedinci zasloužily o vítězství na hřišti na Přídolí.

Václav Loucký (FK Nová Ves – Brloh “B“)
Tohoto útočníka sama nominace nemálo překvapila. Jeho tým se sice neuvedl v nejlepším světle, když podlehl Zlaté Koruně a jedinou branku dokázal vstřelit pouze z pokutového kopu, sám ale trenéra přesvědčil svým výkon. A to i přestože rozhodující branka padla po jeho nedobrovolném obranném zákroku ve vlastním pokutovém území.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2015 12:00 do 26.08.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.