ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Vojtěchem Klonem - 16.kolo Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál si hráče 16. kola okresního přeboru. Máš z toho radost ?
Ano, určitě mám. Mně i týmu se o víkendu celkem dařilo, takže jsem maximálně spokojený.
Minulé kolo vyhrál tvůj spoluhráč. Zdá se, že se vám tam sešla super generace. Myslíš si to taky ?
Souhlasím s tebou. Jsme velmi mladý tým a hlavně super parta. To když se sejde dohromady, výsledky stojí za to. Věřím, že po nevydařeném podzimu se nám začne konečně dařit.
Jak hodnotíš dosavadní průběh sezóny ?
Jak jsem již říkal, celý podzim jsme se poměrně trápili. Měli jsme velkou marodku a moc se nám nedařilo. Nyní jsme v plné síle a po náročné zimní přípravě hrajeme konečně to, co jsme chtěli na začátku sezóny.
Máte jako tým ambice v budoucnu jít i výše ?
Určitě. Myslím si, že pokud nám vydrží zdraví, chuť a hlavně píle, se kterou do zápasů nastupujeme, tak nevidím žádný problém v tom, hrát případně i vyšší soutěž.
Baví tě fotbal i na okresní úrovni, kde za to člověk zrovna nebere statisíce ?
Ano určitě baví, jinak bych to samozřejmě nedělal. Nicméně mě někdy štve přístup některých rozhodčích , to by se mohlo do budoucna zlepšit.
Jaký očekáváš příští zápas ?
Příští zápas bude hodně těžký. Hrajeme proti týmu, který se nachází na špičce tabulky. Pokud nám zápas sedne, nevidím v tom žádný problém "urvat" všechny 3 body.
Na jaké pozici se ty osobně cítíš nejlépe ?
Nejlépe se mi hraje na pozici pravého záložníka. Tam se cítím asi nejlíp.
Na závěr bych se tě zeptal, jak by si popsal lidem co třeba ještě neviděli zápas Bánova, vaši hru ? A ještě jedna otázka, kde osobně by si ty viděl váš tým na konci sezóny ?
Jak jsem již zmiňoval, jsme hodně mladý a technicky vybavený tým. Trenér chce, abychom rozehrávali od zadních řad. Pěkný a hlavně kombinační fotbal a pokud možno žádné nakopávané balóny. Snažíme se hodně kombinovat. Máme kvalitního trenéra, který nás posouvá hodně dopředu. Kdybychom skončili na konci sezóny do TOP 5, byl bych maximálně spokojený.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.