ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 18.kolo Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Marku, gratulace k hráči kola. Věděl jsi o své nominaci?
Děkuji a ano, věděl jsem o tom hned přes kluky z týmu.
Překvapila tě samotná nominace, popřípadě výhra hráče kola?
Ano, překvapila a jsem rád, že kluci z týmu si dali záležet, abych to vyhrál. Sdíleli to dokonce i na Instagramu a Facebooku, abych získal co nejvíce hlasů.
Jak hodnotíš poslední zápas ve Vojkovicích?
Byl to těžký zápas, jelikož jsou celkem silný soupeř. Po zimě měli stejný nástup jako my, 2 výhry a teď to bylo kdo z koho. Jeli jsme si pro tři body a jsme rádi, že se nám to podařilo vyhrát. Bylo to hodně náročné i kvůli terénu, díky rozblácenému hřišti, hodně to klouzalo a kopačky byly jako balvany, všude nalepené bláto. Pro diváky to musela být komedie a já byl největší prase zápasu, alespoň šlo vidět že jsem do toho dal všechno (smích).
Tvoji spoluhráči tě označují jako ,,startovací motor´´ dobrých výsledků v Metylovicích, co na to říkáš?
Celkem mě to pobavilo. Nemyslím si, že bych byl startovací motor, máme na to jiné hráče dle mého názoru.
Kde se nejlépe cítíš na hřišti ?
V obraně, na levé straně. Ale když mě trenér postaví někde jinde, nebráním se tomu.
Jsi prý velkým srdcařem a dokonce si dohrával minulou sezónu jeden zápas s nějakým vážným zraněním?
Srdcař jsem, fotbalu se držím už asi 12 let, takže odehrát i se zlomenou nohou bylo pro mě výzvou abych neoslabil tým, jelikož už tak bylo hodně indisponovaných hráčů. Sám jsem v tu chvíli myslel, že to mám pouze naražené, až pak jsem zjistil, že mám zlomenou lýtkovou kost.
Baví tě i jiné sporty než fotbal? Popřípadě co děláš ve volném čase?
Jiným sportům se moc nevěnuji, ale baví mě třeba sledování hokeje. Volný čas trávím procházkami, a nebo chodím na hory a „občas“ zajdu na pivečko.
Co dělá hráč kola Marek Bílek jako civilní zaměstnání?
Operátor výroby.
Pár perliček o tobě. Slyšel jsem, že si milovník koní a dokonce jich doma několik máte. Kdo tě přivedl k takovému náročnému koníčku, baví tě to a co tomu musíš obětovat, zřejmě to bude náročné?
Je pravdou, že koně mám rád. Naše rodina vlastní 3 koně, ale máme je pouze na rekreaci, žádné dostihy nebo tak. Přivedl mě k tomu můj děda a taťka, od mala jsem k tomu vedený a drží mě to doteď. Baví mě to moc a starosti kolem je hodně, ale ve velké míře se o to stará právě děda.
Je něco co tě rozhodí? Jako například, že nemáš rád, když tým mluví z rozhodčím v zápase?
Jsem velký nervák, rozhodí mě to, když na sebe řvěme jako tým na hřišti, to mě pak vyvede z míry. Štve mě, když kluci pořvávají na rozhodčího, já jsem ve většině případu zticha.
Je pravda, že miluješ oslavy po zápase, kde je třeba doplnit pitný režim a mezi tvé hlavní oblíbence patří Rivality bar ve Frýdku-Místku?
Je pravda, že toto je hodně častá záležitost. Pitný režim je přeci třeba dodržovat po takových výkonech (smích). Rivality bar je pro mě srdcovka, ještě před časem jsem tam byl nonstop (smích).
Určitě se tě musím zeptat, jestli tě bude něco stát do kabiny tvá výhra hráče kola ?
Kdybych o tom měl rozhodnout já, ze své pozice pokladníka týmu, tak ne (smích). Ale samozřejmě mě to bude nějakou kačku stát a lahvinka na zakončení sezóny taky bude asi povinnost (smích).
Na závěr se tě zeptám, jaké cíle máte jako tým a s čím jste vstupovali na jaro do soutěže, popřípadě jestli chceš něco někomu vzkázat?
Jako tým máme za cíl, se co nejvíce posunout v tabulce samozřejmě směrem nahoru. Ambice máme a posílení v týmu taky, dle mého názoru. Hlavní bylo vstoupit do jara výhrou, to byl náš společný cíl a to se podařilo. Zatím se to dařilo i v dalších zápasech a snad to tak bude i nadále. Vzkázat? Asi jen děkuji týmu za podporu v tomhle hlasování a celkově za to, jak si teď vedeme.
Já ti děkuji za rozhovor a ať ti to kope jak na hřišti tak v Rivce.
Děkuji moc (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.