ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Romanem Vašičkou - 15.kolo Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zdravím tě. Byl si zvolen hráčem kola. Si překvapený ?
Určitě jsem překvapený a velmi pozitivně. Upřímně jsem ani netušil, že je již sekce s naší soutěží a že nějaké hlasování vůbec probíhá.
V prvním kole se ti podařilo vsítit hattrick, jak ten zápas hodnotíš z tvého pohledu ? Byl to tvůj první hattrick ?
Myslím, že se nám zápas povedl. Hlavně jsme se dostali na začátku utkání do dvoubrankového vedení a tím jsme se uklidnili. Hráli jsme naši hru, to co jsme chtěli na začátku a pozitivní je, že i přes 2 zranění nás je konečně dost. Docela odlišná situace oproti podzimu. Určitě to nebyl první hattrick a budu doufat, že ne i poslední.
Předpokládám, že si s výsledkem spokojený. Kdo na zápase nebyl, může si říct že to vypadá jednoznačně podle výsledku. Bylo to až takhle snadné ?
Tak snadné to určitě nebylo. Každý zápas je jiný kde každý tým může vyhrát. I přes nějaké informace, že nebude soupeř kompletní, tak jsme nic nepodcenili a to je velmi důležité.
Měli jste šňůru vítězných zápasů v přípravě. Bude obtížné takhle pokračovat ?
To rozhodně. V přípravě se klukům dařilo. O víkendu nás čeká těžký soupeř, navíc to bude derby, tak doufám, že se nám podaří bodovat a naplnit tak naše cíle, které jsme si dali před začátkem sezony.
Když už se bavíme o těch cílech. Jaké konkrétně jako tým máte a kde by si chtěl mužstvo vidět na konci sezony ?
Nyní je náš cíl dostat se ze sestupového pásma a postoupit do finále poháru. Hlavně máme mladý tým a máme na čem stavět do budoucna. Určitě bych byl rád, kdybychom skončili ve středu tabulky a v létě se připravit na další sezonu v OP.
Příští kolo vás čeká derby doma s kluky z Nezdenic. Prožíváte tyhle zápasy více než ostatní ?
Abych pravdu řekl, tak je to pro mě zápas jako každý jiný. Vždy je na každé straně 11 hráčů a hraje se od nuly. Člověk se musí soustředit na sebe a na hru a jestli tam přijde o nějakého diváka více či méně tak nehraje roli, z čeho plynou nějaké pokřiky, tak nad nimi nepřemýšlet. Trošku s nadsázkou by se dalo říct, že nevýhoda bude pokud vyhrajeme, že to nebudu moci s kluky náležitě oslavit, jelikož mě bude čekat ještě cesta domů.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.