Když jsem viděl, jak náš pokladník dělal všechno proto, abych anketu vyhrál a něco přispěl do kasy, tak jsem čekal, že budu někde nahoře, říká hráč 2. kola Ondřej Havlíček

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Je jím dobřanský útočník Ondřej Havlíček! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o nejlepšího hráče 2. kola. Je to pro tebe překvapení?
Děkuji. Překvapení to je, ale když jsem viděl, jak náš pokladník dělal všechno proto, abych anketu vyhrál a něco přispěl do kasy, tak jsem čekal, že budu někde nahoře. (směje se)
V utkání proti Losiné se ti podařilo dát hattrick za 27 minut! V druhé půlce si přidal ještě čtvrtý gól. Jak zápas hodnotíš s odstupem času?
Domácím chybělo hodně zkušených a šikovných kluků, což bylo znát a hned od první minuty jsme byli lepším týmem. Domácí sice 2x zazlobili po rohových kopech, kdy jednou z malého vápna hráč přestřelil a podruhé nás zase podržel skvělým zákrokem brankář, ale po třetí brance a následném vyloučení domácího obránce byl zápas jednoznačný a otázkou bylo kolik to skončí. Myslím, že výsledek mohl být i vyšší, protože jsme několik obrovských šanci neproměnili.
Po dvou kolech máte 6 bodů a skóre 10-1. Myslíš, že k tomu přispěla poctivá letní příprava?
Myslím si, že je to dlouhodobá práce, kterou trenér odvádí a kluci dostávají hodně zabrat již delší dobu, ale všichni poctivě makají a věřím tomu, že ve spoustě zápasů se nám to vrátí.
Jak jsi vůbec spokojený v Dobřanech?
V Dobřanech jsem hodně spokojený, je tu široký tým plný mladých a dost šikovných kluků a celkově pro nás realizační tým a vedení klubu dělá hodně, tak snad jim to vrátíme dobrými výsledky a nejvyšší příčkou v tabulce, protože by si to určitě zasloužili.
Kdy jsi začal s fotbalem a kdo tě k němu přivedl?
Přivedl mě k němu táta, když mi bylo osm let.
Za jaké týmy si ve své kariéře nastupoval?
Začínal jsem ve Dvorci, dorost jsem strávil v Nepomuku a v mužských kategoriích to byl Pačejov, Přeštice, Starý Plzenec, Křimice a teď Dobřany.
Hrál jsi vždy v útoku?
Vždycky ne. V Plzenci a Křimicích jsem většinu zápasů odehrál na kraji zálohy a minulou sezónu jsem hrál jeden zápas na kraji obrany.
Kdyby ses měl charakterizovat jako hráč, co bys o sobě řekl? Jaké jsou tvé přednosti?
No, dřív to byla rychlost, kterou už ztrácím a teď jsem rád, že tam sotva lezu, takže už úplně žádnou přednost nemám. (směje se)
Máš nějaký oblíbený tým nebo fotbalový vzor?
Fotbalový vzor nemám a fandím Viktorce.
Troufáš si tipnout umístění Dobřan po podzimní části? Řada klubů vás považuje za favority soutěže.
První místo by bylo super, ale ještě zbývá spousta zápasů, takže musíme makat dál a odjezdit zbytek podzimu jako první dvě kola, protože na první pozici bude chtít víc týmů a nebude jednoduché se tam dostat a hlavně nám to nikdo nedá zadarmo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.