ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 4.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Zvítězil malohoštický Matyáš Holčapek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře, co na ní říkáte, a jak hodnotíte vy svůj víkendový výkon?
Dobrý den, děkuji. Jsem mile překvapen! Chtěl bych poděkovat všem, kteří pro mě hlasovali. Můj víkendový výkon mohl být určitě lepší, měl jsem tam pár špatných pasáží. Do hry jsem se začal dostávat až v polovině prvního poločasu.
V sobotu jste vykradli Hlavnici. Je výhra zasloužená a jak zápas probíhal?
Z mé strany byla výhra zasloužená, celý zápas jsme byli aktivnější, měli jsme více ze hry, vytvářeli jsme si více šancí, které jsme bohužel neproměňovali. Poradili jsme si také se špatnou hrací plochou, na kterou jsme si museli první poločas zvykat. Musím taky pochválit kluky v obraně, protože jsme Hlavnici téměř do ničeho nepustili.
V zápase jste byl hodně aktivní. Dokonce jste mohl vsítit branku. Co chybělo, aby se to povedlo?
Chybělo i možná trošičku štěstíčka, nekopl jsem do míče úplně ideálně. Věřím, že mi to tam brzo spadne.
Hoštice po úvodní prohře, dvakrát vyhráli. Jaké jsou ambice v této sezóně?
Chceme se poprat o přední příčky, nejlépe postoupit nazpátek. Každým zápasem hrajeme lépe, teprve si na sebe zvykáme, máte se na co těšit! (smích)
Nyní ale hrajete se Slavkovem, který doposud neprohrál. Co myslíte, že na něj bude platit? A čím se ho pokusíte zaskočit?
Slavkov patří mezi favority na postup, jestli chceme ukázat, že na postup máme, musíme si poradit s každým. Máme výhodu domácího prostředí a našich skvělých fanoušků, už tohle je naše velká výhoda. Když budeme hrát jako tým, dokážeme porazit každého. To, čím Slavkov zaskočíme nechám na trenérovi.
Loni jste sestoupili. Vy jste zůstal. Nelákalo vás odejít a hrát vyšší soutěž?
Pár nabídek jsem měl, ale moc dobře znám trenéra Vltavského, líbila se mi jeho vize do budoucna, proto jsem se rozhodl zůstat.
Vím, že jste hrával za Kylešovice. Co vás přimělo přestoupit do Hoštic a máte ambice zahrát si vyšší soutěž, popřípadě jakou?
Bohužel Kylešovský fotbal je na ústupu, zřejmě to už nikdy nebude jako dřív, Hoštice se mi zdáli jako nejlepší možná varianta na přestup. Rád bych si někdy zkusil divizní fotbal, času mám na to ještě dost. (smích)
Teď trošku k vám. Kdo vás přivedl k fotbalu, jakými kluby jste prošel. Co děláte ve svém volnu, čím se živíte?
K fotbalu mě přivedl strejda. V minulosti jsem hrál za již zmíněné Kylešovice a také jsem pobyl tři roky v Opavě. Ve svém volném čase rád sleduju Arsenal, je to něco, čím vlastně žiju celý rok. (smích) Stále studuju, letos mě čeká maturita, takže svůj volný čas budu trávit především učením.
Jaký je váš nejlepší zážitek spojený s fotbalem, a jaký naopak nejhorší?
Nejlepší zážitky mám spojené se soustředěním v Itálii či Chorvatsku, kde jsme s Opavou byli. Nejhorší zážitky mám spojeny se svým zraněním kolene, které mi celkem výrazně přibrzdilo fotbalový růst.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.