Předsezónní rozhovor s předsedou TJ Petřvald

Nová sezóna se nezadržitelně blíží a fotbalunas.cz Vám přináší sérii předsezónních rozhovorů se zástupci jednotlivých klubů. Z tábora účastníka 1.B třídy TJ Petřvaldu nám poskytl rozhovor předseda oddílu - Petr Knorr. V rozhovoru naleznete nejen informace o tom, zda pokračuje kompletní osa mužstva, ale i ambice klubu do nové sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
TJ Petřvald se v loňské sezóně umístil v loňské sezóně na pěkném 7.místě tabulky. Hodnotíte - vzhledem k vývoji a průběhu, celou sezónu pozitivně či negativně?
Pozitivně, mohlo to být lepší, ale taky horší.
V průběhu sezóny jste odehráli několik utkání, které jste buď nadějně rozjeli anebo jste po dobrém výkonu na body nedosáhli (viz. Petřvald 2:3 Hnojník a vedení 2:0, velmi slušný zápas jste odehráli doma s Raškovicemi) a poté zde byla i bodová ztráta za remízu 2:2 s Loko "B". Souhlasíte, že bodů mohlo být i více? Když vzpomeneme i na kanonádu na půdě silných Věřňovic v poměru 1:5..
Taková naše klasika, trápení s tabulkově slabším týmem. A z těch 2:0 na 2:3 jsme to předvedli dvakrát, a to byly právě ty zápasy, které měly překlopit misku vah na lepší postavení v tabulce.
Co složení kádru na nový ročník? Kdo přišel a kdo odešel? Popř. jaké je složení kádru nyní?
Někdo přišel, někdo odešel. Uvidíte v sezóně.
Co příprava? Jak probíhá a jaké zápasy jste odehráli a co Vás ještě čeká?
Tak příprava probíhá klasickým tréninkem plus přátelská utkání. První jsme vyhráli, druhé nás čeká zítra a třetí odehrajeme s Lučinou týden před zahájením sezóny.
V 1.B sk.C došlo k mnoha změnám co se týče klubů. Co čekáš od dosti promíchané soutěže? Přecijen jsou tam i nedávno divizní Dětmarovice či suverén karvinského okresu Baník Orlová doplněn o účastníka loňské 1.A třídy Spartu Dobrou, přeřazený Real Lískovec nebo druhý celek z OP Karviné, a to Slovan Horní Žukov. Tedy změn požehnaně..
Tak bude to zajímavé, uvidíme co nás čeká.
Jaké jsou ambice klubu do druhé sezony v řadě v 1.B třídě sk.C?
Ambice nám ukážou první zápasy, my vždy jdeme do sezóny s tím, že se chceme vyhnout sestupovým vodám.
V prvním utkání nové sezóny přivítáte Bašku. Jdete do tohoto utkání s pocitem favorita potvrdit tři body? V loňské sezóně jste od nich ani neinksovali.
Baška je nepříjemný soupeř, nejdeme do zápasu jako favorit.
Kdo je podle Vás černý kůň nového ročníku? A kdo je podle Vás aspirantem na boj o sestup? Tragické Mosty jsou už o patro níž a Loko Petrovice B nepřihlásily tým. Navíc Baška ke konci byla docela nepříjemný soupeř.
Černý kůň se projeví sám. Někdo tady vykřikuje 3-4 roky, že jdou na postup a pořád jsou tady (smích). Někdo se důkladně připraví a vyletí jako Suchá (to byla jízda - potlesk) a sestup? Uvidíme.
Pokračují v týmu pro nadcházející ročník brankář Janča, který spolu se stoperem Markem, Kostkou a Zajíčkem tvořili osu týmu?
Musela by přijít hodně zajímavá nabídka, aby někdo odešel, myslím, že jsme zapracovali na tom, aby ta základní parta, co to spolu táhne zůstala a někteří tady mají doživotní smlouvu, že Václave (smích) (myšlen Václav Zajíček pozn. redakce). Do sezóny popřeji všem, co nejméně zranění a spoustu spokojených fanoušků

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.