Černovicím přeju určitě hodně štěstí a ať si vezmou peníze do muzea strašidel, říká hráč Pelhřimova "B" Martin Horký před šlágrem 10. kola soutěže.

Fotbaloví fanoušci se následující 10. kolo OP Pelhřimov mohou těšit na velmi zajímavé a slibné utkání, kdy se na půdě Pelhřimova B představí lídr tabulky z Černovic. Jaká je atmosféra v táboře Pelhřimova se dozvíme od středního záložníka tamní rezervy Martina Horkého, jenž již napjatě tento zápas vyhlíží. Určitě by tomuto utkání slušela početná fanouškovská návštěva, neboť si myslíme, že motivace obou mužstev je více než veliká. V tomto ojedinělém rozhovoru se dozvíte o nadcházejícím střetnutí a mnohem více. Užijte si rozhovor!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Martine. Je před námi 10. kolo OP Pelhřimov a ačkoliv si se nestal hráčem kola, tak je mi milou povinností s tebou udělat rozhovor, neboť se nacházíme před zajímavým střetnutím, které nám toto kolo nabízí. Jak hodnotíš vstup rezervy Pelhřimova do soutěžního ročníku?
Vstup do soutěže rozhodně nebyl ideální, ale zápas od zápasu se naše hra postupně zlepšuje. Pořád vidím v naší hře mezery, ale to je také tím, že máme velmi mladý kádr, který se stále učí. Jediná kaňka je zatím prohra v Cerekvi, kde nás zkušený tým hostů v čele s hvězdami souže jako je Duba, Chadim a Šimák vyškolil.
Jaká panuje atmosféra v Pelhřimově, který v aktuální sezóně disponuje třemi mužstvy, kde "A" tým bojuje o postup do divize, který mu zhatila situace kolem Covidu, "B" tým se pyšní skvělou aktuální formu a "C" tým řádí ve IV. třídě?
Atmosféra je velmi dobrá, kde hlavně "A" a "B" tým velmi úzce spolupracuje, kde například Blokeš díky skvělým výkonům v našem "B" mužstvu se prodral až do "A" mužstva a má velmi dobrou formu. Takže je vidět, že to funguje a je jenom třeba pokračovat a dát tomu čas. "C" je tým legend a můžu jen doporučit si udělat čas a kouknout se, jak ničí ostatní soupeře.
Jak se osobně cítíš v Pelhřimově a hodnotíš tento krok ve tvé kariéře pozitivně?
V Pelhřimově se každý musí cítit skvěle. Tady je úplně jiná atmosféra než například v Humpolci, kde jsem o tom neslyšel nic dobrého.
Dovolím si říct, že jsi nepostradatelným článkem rezervy Pelhřimova, což potvrzuješ zápas od zápasu a v dohrávce proti Počátkám si to potvrdil. Připsal sis na svůj střelecký účet neskutečných 7 branek. Jak zpětně toto utkání hodnotíš?
Naopak si myslím, že mé výkony by měli být podstatně lepší, takže doufám, že má forma půjde nahoru a budeme si nadále připisovat body do tabulky. Utkání s Počátky se opravdu nejde brát jako fotbalový zápas, takže jsme si hezky s klukama na tréninku pěkně zastříleli.
Následující kolo čeká fotbalové fanoušky velmi pikantní utkání, kdy se střetnete s lídrem tabulky z Černovic. Jaká panuje atmosféra před tímto těžkým bojem a jak se připravujete? Jedná se přece jenom o největší prověrku pro obě mužstva?
Pro nás to jako nejtěžší prověrku určitě neberu, protože si myslím, že celek Černovic je v první tabulce díky náhodě a slabšímu losu, kde ještě nepotkali silné soupeře našeho okresu a po pár kolech uvidíme, kde je realita. Myslím, že v sobotu ucítí horkou půdu Pelhřimova a pojedou domů s výpraskem.
Je něco, co by si chtěl do Černovic vzkázat před utkáním?
Určitě, jim přeji hodně štěstí a ať si vezmou peníze do muzea strašidel, protože po jejich výkonu bych se bál ukázat v pondělí v práci. Hezký fotbalový víkend!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.