Ve Žďáru je prostě dané, že máš trenéra, partu a Máru Fáru, říká s úsměvem hráč kola Marek Fára

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Marku, gratuluji vám k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z vašeho pohledu?
Zápas byl ovlivněn dvěma vstřelenými brankami z naší strany hned v úvodu, soupeř byl zaskočen a myslím,že už se nedokázal do zápasu vrátit tak jak by chtěl. (Musím vyzdvihnout hostující fanoušky, takhle se má fandit, i když se nedaří. Upřímně tleskám.) Kontrolovali jsme hru, což není nic nového, snažíme se o to každý zápas. S tím jde v ruku v ruce kvalita našich tréninků,které musím říct, jsou opravdu skvělé. Pokaždé originální a hlavně zábavné. Měl jsem možnost si zahrát vyšší soutěže a mohu říct, že jsou stejně kvalitní, ne-li kvalitnější. To že se nám daří je zásluha našeho trenéra, jehož nadstandardní kvalita a nadšení je přenášeno na nás. Druhý faktorem je stejně důležitá věc a to že vždy je to o prostě vše o partě a řekl bych, že jsme více kamarádi než spoluhráči. Příklad: Třeba kluk co přišel třeba z Plavska, nebyl v herní pohodě a v 60. minutě na střídání, je rázem tahounem mužstva a bojuje pro tým. Po ztrátě našeho kapitána Pavla se podařilo vyhecovat i ostatní např. Tíbu Pivka a Lukáše Stejskala, kteří mají kvalitu, ale lenost na hřišti byla přednější. (smích)
Jak jste byl spokojený se svým výkonem?
Já jsem spokojený vždy. V létě mi bude 40, takže když dostanu šanci, užívám si ji. Kluci vědí, že beze mě to prostě nejde. (smích) Ve Žďáru je prostě dané, že máš trenéra, Partu a Máru Fáru.
Popíšete nám svoji gólovou trefu?
No, jako vážně musím? (smích) Víte jak je těžký zakončit sám před brankářem, když dostanete excelentní přihrávku a na gól čekáte přesně rok (ano, rok! (smích) Míč jsem vůbec netrefil a díky tomu ho zkušeně uklidil o tyč. (smích) Vyhlásil jsem sázku, že dám do konce sezóny 25 gólů, takže teď jsem to prolomil. (smích)
Nyní vás čeká zápas v Novosedlech. Co od zápasu očekáváte a jaký výsledek vás uspokojí?
Samozřejmě chceme vyhrát, ale když budeme hrát fotbal na který se dá koukat a bude třeba bod, mrzet mě to nebude. Tahle soutěž je vyrovnaná a každý může porazit každého.
Kdo vás k fotbalu dovedl? A kde všude jste působil?
Tak tohle vůbec nevím. Najednou jsem přišel na trénink a už to bylo. Slavie Praha, FK Radošovice, FK Říčany, Sportovní Klub Zbraslav Praha.
Máte oblíbeného fotbalistu?
Svou dceru Viktorku, ta je nejlepší ze všech. (smích) Ale upřímně, nemám. Na fotbal se koukám rád, baví mě sledovat tým jako celek.
Kterému fotbalovému klubu fandíte?
Slavie Praha, ale pokud jde o pohárové soutěže, tak všem českým týmům. Klidně i Baník p...(smích)
Sledujete portál fotbalunas.cz? Chtěl byste něco vzkázat fanouškům?
Sleduji a musím fotbalunas.cz pochválit - dobrá práce...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.