Z mé strany to nebyl úplně povedený zápas, říká skromně hráč kola Stanislav Valek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stando, zvítězil jste v anketě o nejlepšího hráče 9. kola, co na to říkáte?
Nečekal jsem to, ale jsem rád že jsem to vyhrál a děkuji všem co pro mě hlasovali. Vážím si toho.
Sledoval jste osobně průběžný stav hlasování? Kdo vám poslal nejvíce hlasů?
Ano. Sledoval jsem to společně s Petrem Dolejším (spoluhráč) pomalu celý den. (smích) Co tak vím tak nejvíc hlasů poslali rozhodně moji nejlepší spoluhráči a moje rodina. Děkuji všem!
Co na to říká kabina a především pokladník?
Spoluhráči mi to přáli a gratulovali mi, sice občas sem tam padlo nějaké to vtipné rejpnutí ale jinak mi většinou gratulovali a přáli hodně úspěchů do dalších zápasů. Naštěstí u nás nemáme někoho kdo by vybíral za pokuty a další takové věci, takže z tohohle díky bohu vyváznu. (smích).
Prosím, ohodnoťte váš zápas se Strmilovem. Jak se vám osobně hrálo a co říkáte na výkon celého týmu?
Z mé strany to nebyl úplně povedený zápas. Na tomto hřišti se mi hraje opravdu špatně. Do Strmilova jsme přijeli s cílem vyhrát a posunout se na 2. místo v tabulce. Chtěli jsme hrát naši hru, ale na tomto hřišti se nám to nedařilo. Každý do toho zápasu dal všechno, měli jsme chuť hrát a makali jsme všichni a nakonec uspěli a bylo z toho vítězství 2:1. Za což jsme všichni opravdu rádi.
Hrál jste v minulosti za jiný tým než Stará Hlína?
Ano. Dříve jsem hrával v Třeboni a Břilicích, kde jsem působil do st. dorostu. Poté jsem odešel do Staré Híny a jsem rád že jsem tak udělal. Je tu nejlepší parta jakou by si přál opravdu každý.
Proti jakému týmu se vám hraje nejlépe a jaký mančaft zrovna nemusíte?
Nejlépe si mi hraje proti Kunžaku, kde jsem v minulé sezóně na jejich hřišti dával góla a letos hned 2. Tohle je opravdu těžké vyzdvihnout nějaký tým, ale asi to bude Stráž proti které se nám moc nedaří. Mají opravdu skvělého brankáře a my mu těžko dáváme góly.
Co považujete za váš největší osobní a týmový úspěch?
Tak rozhodně to že jsem vstřelil dva góly v zápase. (smích) Od začátku mé kariéry se mi to nikdy nepodařilo a v téhle sezóně už dvakrát, takže toto je pro mě opravdu úspěch. V loňské sezóně jsme byli 2. nejlepší tým, který inkasoval nejméně branek, což svědčí o tom, že máme opravdu skvělý tým a umíme hrát i dozadu a né se jen hnát hloupě dopředu za míčem.
Jaké jsou kromě fotbalu vaše největší záliby?
Nejraději trávím čas s kamarády. Chodíme si společně zahrát nohejbal, tenis, ale asi nejčastěji hrajeme nějaké hry na Xboxu. Občas si vyrazíme i na nějakou tu akci kde se opravdu bavíme. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.