Pokladník nebude muset chodit po sezóně do práce, říká hráč kola Petr Cába

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Je jím již Petr Cába z Chvalšin, který tuto anketu ovládnul už třikrát v této sezóně. Frymburskou rezervu, která nastoupila v devíti hráčích, vůbec nešetřil a nasázel jí hned 5 branek, a to bylo utkání ukončeno v 67. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zažil jste někdy ve své kariéře vyšší výsledek, než 16:0?
Tak 16:0 jsem ještě nezažil.
Jak se nastupuje do zápasu, proti devíti hráčům soupeře?
Za prvé už jsme si vědomi, že žádného soupeře nesmíme podcenit. Ale už na podzim ve Frymburku jsme taky měli výhodu jedenácti hráčů proti devíti, takže jsme do toho chtěli vlétnout hned od začátku a snažit se dát co nejvíce gólů.
Jeden gól jste vstřelil vleže, jak k tomu došlo?
No, můj zprostředkovatel Fůča mi to dal skoro do prázdné brány, akorát jsem to dostal za nohu a jak jsem to chtěl dostat před sebe, tak jsem uklouznul a jelikož jsem za sebou viděl Baboše, musel jsem to tam nějak dostat za každou cenu.
V minulém rozhovoru jste říkal, že adepti na korunu pro krále střelců jsou jiní. Teď Vám k ní chybí jedna trefa. Troufáte si už zaútočit na vítězství?
No jo, ale pokud dáš 5 gólů za zápas, tak se snadno posuneš dopředu, takže kdybychom nedali 16 gólů, tak se těžko takhle posuneme. Já jsem samozřejmě rád, že se takhle daří, ale stále se nevidím na krále střelců.
Na kolik branek si v letošní sezóně ještě troufáte?
Tak samozřejmě bych chtěl dát co nejvíce gólů, ale k tomu potřebuji pomoc spoluhráčů, trenéra, aby mi dal šanci vpředu a hlavně Fůči, protože bez něj jsem úplně nulový.
Kdo Vás podporoval svými hlasy v anketě o hráče kola?
Snad spoluhráči a kamarádi.
Za další výhru a anketě a Vás pokladník Lukáš Fučík určitě zkasíruje. Kolik jste do týmové pokladny za tuto sezónu přispěl?
Ten nás kasíruje za všechno! Hattrick, hráč kola, žebřík, břevno, pozdní příchod. Jestli to takhle půjde dál, už nebude muset chodit do práce. Já zatím žádné peníze nedal. Mám tam trošku dluh, takže mě to všechno čeká najednou a upřímně se toho bojím.
V dalším zápase jedete do Přídolí. Co od zápasu očekáváte?
Tak Přídolí je nejvíc protivný soupeř v soutěži. Hlavně doma, takže nás čeká hodně těžký zápas. Nesmíme to podcenit a jít do toho naplno pokud chceme vyhrát.
Kdy jste se změnil z brankáře v útočníka?
Neřekl bych, že jsem se změnil. Já chtěl dávat góly vždycky, ale z brány se těžko dávají. Mně jednu z prvních šancí v útoku dal trenér Světlíku Marian Gondek, když jsme jezdili na letní turnaje. Od té doby jsem si začal víc věřit. Pak mě tam vyslal trenér Čarek. Já pak hlavně hrál, protože nás bylo málo. Až Zbyňa mi dal tu možnost a jsem za ni rád.
Jakým klubům v Česku a zahraničí fandíte?
Tak já jsem vždycky fandil Spartě, ale teď to nějak neprožívám. Jinak moje srdcovka je Real Madrid! Ale pokud hraje Barcelona, fandím všem, co proti ní hrají! Třeba Liverpoolu!
Jaký je Váš největší zážitek spojený s fotbalem?
Tak co týče toho, kde jsme hráli my, tak určitě postup do I.A třídy s Větřním. To byla bomba! Potom určitě postup s Chvalšinami do I.B třídy. To jsme si hodně užívali. Tak doufám, že to budeme moci prožívat znovu a že se nám to podaří dotáhnout do úspěšného konce!.
Chtěl byste něco dodat na závěr?
Chtěl bych všem poděkovat za hlasy. A jelikož pořád střídám, tak bych chtěl vzkázat Zbyňovo mamince že na každém zápase vypadá fakt skvěle.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.