Od příchodu nového trenéra jsou skoro všichni u nás v týmu Slávisti, tak já zůstal věrný Spartě, říká s úsměvem Muž kola Vladislav Adamovský

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal obránce SK Včelná Vladislav Adamovský, který se střelecky prosadil proti Mladému B a v sezoně zaznamenal šestou branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vladislave, na úvodu gratulace k výhře v anketě Muž kola. V této sezoně jste vyhrál podruhé, bude to znamenat zdvojnásobí vám pokladník sazebník za tuto výhru?
Velice děkuji. Zatím jsem do kasy na jaře téměř nic nedal, takže myslím, že po této Vaší nechtěné nápovědě ho to jistě napadne. (úsměv)
O víkendu jste zavítali na hřiště Mladého, kterým se na jaře nedaří. Chtěli jste jejich bodové tápání prodloužit, jaké byly plány před zápasem?
Chtěli jsme hrát hlavně dobře z obrany, což se nám celý zápas dařilo. Myslím, že jsme je do žádné vážnější akce nepustili, i když ve druhé půli měli možná míč častěji na kopačkách.
Zaznamenal jste úvodní branku zápasu, jak jinak než po standardní situaci. Byla to vaše šestá trefa v sezoně a ze hry jste dal co by obránce nejvíce branek v soutěži. Máte vytyčenou metu, kolika branek byste chtěl v sezoně dosáhnout?
Vytyčenou metu určitě nemám. Jsem rád když týmu mohu pomoci nějakou brankou, ale mou hlavní úlohou je brankám zabránit. Pokud se nám bude stále dařit a já už žádnou branku nedám, tak mi to vadit nebude.
Druhou branku přidal Kamil Tobiáš. Jak funguje spolupráce s prvoligovým trenérem na hřišti?
Kamil je zkušený fotbalista, takže spolupráce s ním je výborná. Zatím nastoupil na postu předstopera a myslím, že jsme si vyhověli. Když je potřeba, tak naši hru uklidní, usměrní.
Když ještě zůstanu u Kamila Tobiáše, mluví trenérovi do sestavy nebo do hry? A nebo když je mimo Příbram na trenéřinu zapomene a jde si vyloženě jen zahrát?
Trenérovi do ničeho určitě nemluví. Myslím, že si jde opravdu jen zahrát a na chvíli si od trenéřiny odpočinout.
Na jaře se vám daří sbírat body, aktuálně jste na čtvrtém místě. Dali jste si před startem jara cíl na umístění?
Nějaké konkrétní cíle jsme si nedávali. Chceme určitě skončit co nejvýše v tabulce.
Máte i jiné koníčky kromě fotbalu?
Rád hraji tenis, šipky. Mám rád hory. Největším koníčkem je však rodina.
Jaký máte fotbalový vzor nebo oblíbený fotbalový klub?
Konkrétní fotbalový vzor nemám. I když od příchodu nového trenéra jsou skoro všichni u nás v týmu Slávisti, tak já zůstal věrný Spartě. (smích)
V dalším kole doma přivítáte vedoucí Římov. Na podzim vás přejel lídr tabulky rozdílem dvou tříd 8:1. Čeho se vyvarovat, aby jste doma uhájili jarní neporazitelnost?
Bude to velice těžký zápas, ale když budeme hrát dobře zezadu a bojovat, můžeme myslet na dobrý výsledek.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.