ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 19.kolo | 1.B třída sk. A, Radek Hanousek má prý plný sklep rumu a piva i proto si věří na dvacet branek za sezónu.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Radek Hanousek trojnásobný hráč kola tohoto ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji ke třetímu titulu hráče kola v tomto ročníku. Už v minulém kole vám vítězství těsně uniklo. Sledoval jste průběh hlasování, případně hecoval kamarády ať hlasují?
Moc děkuji. Průběh minulého hlasování jsem zas až tolik nesledoval, občas jsem se podíval, ale to bylo tak max. 6x do hodiny (smích). Ani jsem kamarády nehecoval chtěl jsem to nechat až na další týden (smích).
Jaký byl zápas se Sviny vašima očima?
Zápas se Sviny? Asi nikdo z nás nečekal, že to bude až tak hladké vítězství. V prvním vzájemném zápase nás Sviny jasně přehrály, tak jsme jim to vše vrátili i s úroky. Snad se fotbal lidem líbil!
Co očekáváte od příštího zápasu v Ledenicích?
Tak v naší skupině je skoro každý zápas těžký, takže musíme zase jezdit po prdeli a bude to dobré! Naše skupina je víc zajímavá než celá naše Peltaliga (smích).
Hned v prvním jarním utkání ve Vyšáku jste zahodil penaltu. Od té doby je kope Daniel Granov. Mrzí vás hodně, že jste o exekuci penalt přišel?
Ano mrzí mě to, protože penalty kopu celý život, ale věřím, že Grany jí co nejdříve taky zahodí a trenér znovu osloví mě (smích).
Sice je už polovina jara za námi, ale vzpomněl byste si ještě na zimní přípravu, jaká byla?
Tak příprava byla tvrdá, ale velmi kvalitní!! Na soustředění nás jelo asi 17 hráčů takže paráda. Ještě teď na to rád vzpomínám. Tréninky tam byly náročné ale dobré. Na soustředění byl zakázaný alkohol a tak mě můj spoluhráč Filip Šafránek poprosil, zda bych s ním nebyl na pokoji aby se nenudil (Ani jednu noc nespal na pokoji (smích) ).
Zároveň také zbývá ještě mnoho kol. Spřádáte už plány na případnou oslavu postupu?
Přiznám se, že o tom v týmu vůbec nikdo nemluví a cesta je ještě hodně dlouhá! Ale včera mi brácha prozradil, že už shání nějakého dobrého DJ (smích).
V minulém rozhovoru jsem se ptal sparťana Michala Flöringa na derby. A ten nebyl zrovna s penaltou v nastavení spokojen. Jak jste to celé viděl vy jakožto slávista?
Tak žádný Sparťan momentálně není spokojený (smích). Na derby jsem byl osobně a musím uznat, že Sparta byla jasně lepším týmem! Co se týče penalty z prvního pohledu jasná, pak už je každý chytrý, když vidí 80 různých záběrů z kamer. Já bych jednoznačně spadl taky (smích)!
Máte nějakou perličku z kabiny, která by se dala publikovat?
Perličku z kabiny asi žádnou nemám. Občas (tedy většinou) je tam před tréninkem i zápasem cítit alkohol a dokonce se tam našly i drogy (smích). Ale jinak je tam vše v pohodě (smích). Čí byly ty drogy prozradím až v dalším rozhovoru (smích).
Jaké jsou vaše fotbalové ambice? Ať už osobní nebo klubové?
Na fotbalové ambice je řekl bych už asi pozdě, ale chtěl bych tímto strašně poděkovat mému taťkovi, který mě k fotbalu vždy vedl a stále je naším věrným fanouškem. A samozřejmě mamince, které jsem věnoval oba 2 góly z minulého zápasu (měla narozeniny 44 (smích) ) a jsem hrdý na to, že jsem jí při prvním gólu mohl běžet dát pusu přes celé hřiště!!!! Chtěl bych pro ně dát 20 gólů za sezonu, pak můžu v klidu ukončit kariéru (smích).
Začátek jara byl na branky poněkud chudší. Teď máte za dva zápasy 4 vstřelené góly. Dá se říct, že je střelecká forma a pohoda zpět?
Ano začátek byl hodně těžký! Asi se čekalo, že hned budu zase dávat góly a já nic (smích). Ale už je to zase dobré, rumu a piva mám plný sklep takže těch 20 gólů snad dám (smích). To je i rada pro vašeho šéfa: Bylo by super, kdyby se k ocenění Hráč kola dostávala bedna Plzně a fláša rumu (smích). Jinak díky všem za hlasy a posílám pozdrav vaší redakci!!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.