"V áčku se snažím plnit defenzivní povinnosti a být pro kluky oporou" Václav Ježek - hráč 8. kola

Dnes naše redakce vyslechla Vámi zvoleného hráče kola Václava Ježka. Co odpověděl na naše otázky? A jak se vyjádřil ke klubům haríjí Evropskou ligu? Vše se dočtete v našem rozhovoru!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
K vítězství gratuluji. Vyhrál jste hlasování o hráče kola poprvé v sezóně, byl jste zvolen hráčem kole… Jaké to je?
Je to fajn pocit, v pozici útočníka jsem nastoupil vůbec poprvé od začátku zápasu a líbilo se mi tam .
Otázka, kterou nekladu často… mnoho týmů má pro své hráče přezdívky, které bývají často dost vtipné… máte u vás nějaké kuriozní nebo vtipné přezdívky?
Jednu přezdívku mám, ale moc se ji nepyšním. Dostal jsem ji během dokopné. Ta přezdívka je „Ten, co spí v listí“ a asi nemusím dál rozvádět, proč jsem ji dostal.
Kdo je u vás v týmu největším „snaživcem“? Ve filmu okresní přebor byl kapitán rýmu takovým „šprtem“ (vlezdoprdelkou) skrz trenéra… je u vás v týmu někdo takový“
Já si myslím, že nikdo u nás takový není. V B je to samý zkušený pardál nebo mladý kluk z dorostu. Nevidím mezi nimi žádného šprta, který by se snažil trenérovi dostat mezi půlky.
A naopak (klidně ho práskněte) kdo je největším flákačam?
Flákač, to je docela složitá otázka. Já je prásknu ale všechny, netrénujou.
Dost o vašem týmu… Vy, jak již bylo řečeno, jste vyhrál hlasování poprvé… podle vašeho názoru, je to (výhra v anketě) odraz dobré formy?
Neřekl bych, že je to odraz dobré formy. V áčku se snažím plnit defenzivní povinnosti a být pro kluky oporou. Dostal jsem prostor v béčku nastoupit v útoku kvůli zranění našich stabilních útočníků a využil jsem toho. Až se kluci uzdraví, už se tam asi nepodívám (smích).
Jak myslíte, že dopadnete na konci sezóny v tabulce střelců? Myslíte, že máte schopnosti a formu na to stát se nejlepším střelcem ligy?
Nejlepší střelec ligy je jasný, Úněšov má borce, který nasázel skoro 30 za 9 kol, takže se není o čem bavit.
Váš tým si zatím nevede… Je šance na dobré umístění v tabulce na konci sezóny? Proč ano, proč ne?
Doufám, že se bude dařit, protože se postoupilo hlavně kvůli našim mladíkům. Když zabereme, všichni se uzdraví a budou stabilně všichni chodit na zápas, tak nevidím problém.
Pokud se podíváme na fotbalovou Evropu… Sparta vyhrála v Izraeli 1:0, naopak Liberec i FC Viktoria Plzeň ztratily body, obzvláště Plzeň o body přišla nešťastně (vlastní gól)… Co na ty zápasy říkáte?
Já moc fotbal v televizi nesleduju. Když nejsem s klukama v hospodě nebo nehraje reprezentace, tak se k fotbalu doma nedostanu.
Jakou prognózu pro naše kluby hrající EL máte?
Doufám, že se povede Spartě i Viktorce postoupit, je to jedině plus pro český fotbal. Liberci už nevěřím, jsou poslední a nemyslím si, že se dokážou vzchopit.
Zpátky k Vám… Když vidíte, že jste se stal vítězem ankety o hráče kola. Jak moc velká motivace pro další kola to je?
Myslím si, že mi to kluci udělali trošku schválně, abych nakrmil kasu . Ale určitě to motivace je, jsem rád, že se mi zápas povedl a mohl jsem pomoct k 3 bodům. Snad se ještě někdy poštěstí a já se na hrot podívám.
Jak hodnotíte deváté kolo?
Kolo už skončilo a já jsem klukům věřil. Vyhráli na penalty, což je dobře! Já bohužel nemohl pomoct, protože jsme jeli s A týmem do Tlučné. Nejzajímavější zápas byl pro mě ale Úněšov vs Nekmíř. Skóre 18:0 je už samo o sobě zarážející, ale 11 gólu jednoho hráče, to je paráda.
K vítězství gratuluji a přeji mnoho úspěchů a gólových momentů v kolech následujících… Třeba se u rozhovoru ještě potkáme!!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.