"Útočník je moje klasická pozice, tam se cítím nejlépe" říká hráč 1. kola Daniel Krasnovský

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě. Jak probíhal zápas s Klikovem?
Díky. Zápas s Klikovem probíhal jako na houpačce, ve 13. minutě jsme otevřeli skóre a během pár vteřin bylo vyrovnáno. Hosté za dalších pár minut zápas otočili a nevypadalo to moc nadějně. Ale naopak nás tento gól zvedl a začali jsme všichni jezdit, abychom zápas otočili, což se nakonec povedlo a vstřelili jsme 4 branky.
Projděme si nejprve Vaši fotbalovou kariéru. Kde jste s fotbalem začínal?
S fotbalem jsem začínal právě ve Studené, asi v šesti nebo sedmi letech. Poté jsem strávil krásné a úspěšné roky v Kunžaku, kde jsme hráli I.A třídu. Po dorostu jsem se vrátil opět do Studené.
Jaká je Vaše role na hřišti?
Poslední měsíce už je má role taková, kterou jsem vždy chtěl. Od malička jsem hrál na hrotu útoku, v chlapech jsem však strávil 5 let na kraji zálohy, kde to pro mě není úplně ono. Teď jsem ale zpátky v útoku, případně na podhrotu a to mi vyhovuje.
Vím, že jste v minulém zápase nastoupil na pozici útočníka. Je to vaše klasická pozice?
Přesně tak, útočník je moje klasická pozice, tam se cítím nejlépe a dokážu týmu pomoci nějakými góly.
Přišli do Studené během léta nějaké nové posily?
Přišly 2 posily - bratři Šimánkové z Hradce, kteří ihned zapadli do základní sestavy i party a jsou důležitou součástí týmu. Také mladý Patrik Maška z dorostu, který se ihned prosadil do základní sestavy.
Popište nám průběh letní přípravy týmu. Byla úspěšná?
Letní přípravu bohužel hodnotit nemohu, jelikož bydlím v Praze a do Studené dojíždím na zápas tak jednou za měsíc, takže jsem s týmem nestrávil ani minutu letní přípravy. Odehráli jsme ale domácí turnaj, kde jsme prohráli ve finále a poté jsme zvítězili v přáteláku nad Žirovnicí B. Takže v tomto ohledu příprava povedená.
Jaké jsou plány pro nový ročník?
Umístění v TOP5 by bylo krásné, ale máme dlouhodobě zraněného nejlepšího střelce Libora Dvořáka a lídra týmu Davida Adamce, takže to bez nich bude velmi těžké.
Příští zápas sehrajete opět na domácí půdě. Jaké jsou ambice do zápasu?
Na domácí půdě jsme velmi silní a věřím, že navážeme na výhru s Klikovem a zůstanou 3 body doma. Do zápasu ale nezasáhnu, jelikož jsem se přidal k Davidovi a Liborovi na seznam zraněných. Chybět bude také Lindourek. Ale budu držet klukům palce na dálku.
Máte nějaký cíl, kterého byste chtěl ve fotbale dosáhnout?
Rád bych se jednoho dne dočkal postupu do vyšší soutěže a vyzkoušel si, jak kvalitní fotbal se tam hraje.
Děkuji za odpovědi a hodně štěstí!
Taky díky a pokračujte v tomto super webu!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.