ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA, který si v dorosteneckých letech zahrál i na stadiónu Na Stínadlech

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z Vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Josef Vaverka, který od Vás dostal 29% hlasů a ovládl tak naši anketu. Josef fandí bílému baletu a jako nejlepšího hráče by po Ronaldovi a Messim označil Alexise Sáncheze. Na další jeho odpovědi se můžete podívat v našem rozhovoru níže...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Josef Vaverka / Nová Role
Josefe, nejprve bych Vám chtěl pogratulovat k ocenění hráče kola. Věděl jste, že jste byl v nominaci? A jak jste se dozvěděl, že jste vyhrál?
Děkuji. Ano věděl, kamarád mi to hned volal. Dozvěděl jsem se to sám, ve středu odpoledne jsem se chtěl podívat, jak jsem na tom průběžně, a zjistil jsem, že hlasování bylo ukončeno, a já měl nejvíce hlasů.
Jak se Vám hrálo v zápase, který Vás posunul až k vítězství v anketě? Tušil jste, že byste se mohl objevit v sestavě kola po odehraném zápase, když jste vstřelil jednu branku a podle informací i na tři góly přihrál?
Minulý týden jsem byl nejhorší na place, tak jsem to chtěl v tomto zápase odčinit. Hezky se to poslouchá a čte, že jsem dal gól a na další tři přihrál, nicméně takové pozdvižení bych kolem toho nedělal. Gól, který jsem vstřelil, by dal každý, kdo má obě nohy a dvě asistence byly ze standardky. Takže bych spíše měl poděkovat spoluhráčům, že si ten míč našli a uklidili to tam.
Jaké jste měli cíle před sezónou? Jste na druhém místě v tabulce a zřejmě to tak i zůstane, splnili jste cíl?
Cíl nebyl stanoven žádný, nevěděli jsme, co od této soutěže čekat. Po půlce sezony, když jsme skončili první, jsme (snad) každý tajně doufal v postup. Myslím si, že Nová Role si zaslouží hrát minimálně A třídu, především díky svému zázemí a prací lidí pro tento klub. Jestli se udržíme na druhém místě, zavládne obrovská spokojenost.
Jaké byli Vaše začátky ve fotbale, jakými kluby jste si prošel za svoji kariéru?
S fotbalem jsem začal v Nové Roli. Dres jsem změnil až v dorostu, když jsem hostoval v 1. FC Karlovy Vary.
Na jakého trenéra nejvíce vzpomínáte?
Každý trenér měl něco do sebe, ale určitě nejlépe vzpomínám na trenéra karlovarského dorostu Karla Tichotu, především na jeho tréninky, které měly vysokou kvalitu.
Jaký byl Váš nejhezčí okamžik ve fotbale? Byl to nějaký gól?
Zatím za nejhezčí okamžik ve fotbale považuji svůj první start za Vary, když jsem jako (do té doby) hráč krajské soutěže dorostu, nastoupil rovnou v základní sestavě proti FK Teplice. Zvláště když jsme se převlíkali v kabinách stadionu Na Stínadlech.
Donesete něco do kabiny za výhru v anketě? Popřípadě, co to bude?
Možná zaplatím klubové příspěvky.
Začalo EURO 2016, jaké vidíte šance našeho týmu?
Věřím v postup ze základní skupiny. Náhoda je blbec.
Kdo je podle Vás nejlepším fotbalistou na světě?
Když vynechám Ronalda a Messiho, tak se mi líbí Alexis Sánchez.
Jakému týmu fandíte?
Ve světě holduji bílému baletu, tady u nás Spartě. Jinak v zahraničí tradičně těm, kde je více Čechů.
Josefe, moc Vám děkuji za rozhovor a přeji mnoho dalších úspěchů.
Také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.