Góly jsem věnoval své neteři Terezce, která mi fandila, říká Muž kola Jakub Brousek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jakube, na úvod gratuluji k výhře v naší anketě. Během jara jste naši soutěž opanoval, již podruhé. Chtěl byste touto cestu někomu poděkovat?
Děkuji. Ano mojí mamce, která mě ve fotbale hodně podporuje. Jezdí skoro na každý zápas. A samozřejmě kluků v kabině, jak jsem zmínil už minule, je tu skvělá parta.
Týmovou kasu má na starosti Jiří Tůma, bude se částka za výhru násobit nebo jste zatím o výši pokuty nebyl obeznámen?
Jo psali jsme si a já mu říkám, ať už mi přestanou dávat hlasy, že nic platit nebudu (smích). Jirka se jen smál, já hlasoval jen pro něj, ale nic platný.
Když jsme dělali rozhovor naposledy, měl jste slušně střelecky rozjeté jaro. Pak ale vyšel váš tým dvakrát střelecky na prázdno a zadařilo se až nyní. Nemáte obavy, že po tomto rozhovoru znovu přijde střelecký půst?
Jo to je pravda doufám, že proti Hodějovicím navážu na zápas s Dobrou Vodou a zlomí se to.
Ještě chvilku zůstanu u střelecké tabulky. Tu stále vede podzimní kanonýr Tošner, na druhém místě je s dalšími třemi hráči váš spoluhráč Jiří Tůma. Pak následujete vy a to ještě na jaře chybí další střelec Tisoň. Čím si to vysvětlujete, že ve střelecké tabulce má na čelních pozicích největší zastoupení váš tým?
Máme kvalitní útok je vidět, jak se připravují na tréninku útočníci a jak obránci. My vpředu tomu dáváme všechno. Až se uzdraví Dejv mají se soupeři na co těšit, to je mašina na góly.
V posledním kole jste doma přivítali soupeře z Vrábče. Jaké byli plány před zápasem? Venku se, vám střelecky nedařilo. Chtěli jste doma zabrat za tři body?
Věděli jsme, že to nebude jednoduché, ale hned od začátku jsme si šli za třemi body, jak popsal jejich brankář, padlo nám tam všechno.
V zápase jste byl u pěti branek, zrovna tak váš parťák Jiří Tůma. Jak se vám hrálo? Patřil tento zápas k vašim nejpovedenějším na jaře?
Góly jsem dal kvůli tomu, že mi fandila moje neteř Terezka. Góly byly pro ni.Tůmič mi hned ze začátku poslal dvě vynikající přihrávky a já to konečně proměnil. Tak jsem si říkal, že mu to musím vrátit a povedlo se. Soupeřova obrana neměla svůj den, procházeli jsme tam jak den otevřených dveří.
Utkání ovšem ve druhé půli překryl moment, kdy hosté postupně dohrávali zápas v sedmi hráčích. Popsal byste našim čtenářům, co bylo příčinou? Měl podle vás zasáhnout hlavní rozhodčí Pileček?
K tomu bych se nerad vyjadřoval.
V dalším kole cestujete na hřiště do Nových Hodějovic. Budete se chtít svému soupeři přiblížit v tabulce?
Hodějovice budou doma hodně silné, ale budeme si chtít odvézt tři body. Určitě budeme chtít být co nejvýš. Máme šanci na třetí místo, tak se o to popereme.
Za postupem si jde Dobrá Voda B. Je to podle vás tým, který si postup zaslouží nejvíce, nebo jste měl jiného favorita?
Abych pravdu řekl, jestli budou hrát, jako u nás nevím, co tam budou dělat. Věřil jsem, že se o to popereme my, ale ztráceli jsme zbytečně body.
Kdo patří mezi vaše největší fanoušky při vašich zápasech?
Jednoznačně moje matka.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.