Dvojnásobný hráč kola František Říha zatím autogramy nerozdává, ale pár nových fanynek už se prý objevilo

Podruhé v jarní části sezóny ovládl kaplický gólman František Říha anketu o hráče kola. V dalším rozhovoru s ním najdete informace, které se do toho prvního nevešly a opět je to velmi zajímavé a také zábavné čtení!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k dalšímu vítězství , dal jste si jedno kolo pauza a nyní jste se znovu stal hráčem kola. Zase hodně hlasoval strejda Honza, jako naposledy nebo jak to bylo tentokrát?
Děkuji. Můj strejda to byl Pan střelec! Vždy jsem se na něj chodil rád dívat, jak mu to tam padá, s chladnou hlavou proměnil každou šanci. Toto hlasování za to vzala hodně sestřenka, ale strejda určitě neponechal nic náhodě a hlasoval co nejvíc, jak mohl a chci mu za to poděkovat. Všem, kteří mě opět podpořili, moc děkuju.
V minulém rozhovoru jste prozradil, že vám nedělá problém kombinovat fotbal se školou. Co studujete a víte už, kam se budou ubírat vaše kroky po ukončení studia?
Chodím do školy do Velešína na obor obráběč kovů, poté bych si chtěl udělat nástavbu a udělat maturitu, tak uvidíme, jak to bude.
Neláká vás někdy postavit se do útoku, když vidíte, jak například některý z vašich spoluhráčů nepromění vyloženou šanci? Nebo už jste k tomu někdy měl příležitost?
Když vidím jak Páťa Hošků pálí jednu šanci za druhou, tak bych si to s ním nejradši vyměnil a ukázal mu, jak se zakončuje! (smích) Jednu zkušenost mám, bylo to v Jankově, kde jsme hráli v deseti a já musel do útoku… bohužel do tabulky střelců sem se nezapsal. (smích)
Někteří brankáři jsou známí tím, že si vedou osobní statistiky například v počtu vychytaných nul. Jak to máte vy?
Statistky si nevedu, vždy chci vychytat nulu a pomoct týmu k bodům.
První rozhovor s vámi se těšil poměrně velkému zájmu, nezaznamenal jste po něm i větší zájem z řad fanynek?
Tahle otázka mě velmi pobavila. Fronty na podpis se nestojí, ale pár nových kamarádek se našlo. (smích)
Máte nějaký předzápasový rituál, který nikdy nevynecháte nebo nepatříte mezi pověrčivé fotbalisty?
Žádný rituál nemám, jen že jsem v kabině vždy skoro první, no i když Honza Fejtek je tam vždy tak hodinu před srazem, myslím si, že občas v kabině i spí. (smích)
Jak vypadá váš klasický den před zápasem?
S dorostem hrajeme většinou ráno, takže jsem si zvykl na to, že si nedávám snídani. S áčkem odpoledne, a to si naopak k obědu dám rád svíčkovou se šesti. (smích)
Vzpomenete si na svůj nepovedenější zápas, který jste prozatím odehrál?
Rád vzpomínám na zápas ve Velešíně, bohužel jsme tam prohráli 2:0, ale myslím si, že tam jsem měl nejvíc zákroků. A jinak určitě na výherní 1:0 S Dobrou Vodou, po té následovala krásná dokopná. (smích)
Komu budete fandit v letošním finále Ligy mistrů, když se do něj vaše oblíbená Barcelona nedostala?
Určitě Atletiku! Protože jestli vyhraje Real tak to třeba od takového Roberta Danielů budu poslouchat hodně dlouho, myslím si, že bych se nemohl ani dlouho ukázat na tréninku. (smích)
Koho tipujete na vítěze nadcházejícího mistrovství Evropy?
Budu určitě fandit Čechům, ale tipuji Anglii.
Děkuji za rozhovor a přeji mnoho dalších úspěchů!
Také děkuji, přeji krásný den všem.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.