ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA 22.KOLA PATRIKEM JANITOU!

Jméno: Patrik Janita
Výška, váha: 184, 82
Povolání: Student VŠB

Oblíbený fotbalový klub, fotbalista: Barca!, Juan Román Riquelme a Bebé Předchozí působiště:La Masia, Vítkovice-Svinov, Pustkovec, Hlučín, Ludgeřovice, Vřesina

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Na začátku rozhovoru Vám gratuluji k výhře v naší anketě hráče kola. V první otázce bych se rád zeptal, jak jste prožíval víkendové klání proti Staříči, ve kterém jste svého soupeře přímo rozdrtili.
Po smolné prohře v Polomi jsme doma chtěli za každou cenu vyhrát a to se nám povedlo na jedničku. Všichni kluci odvedli vynikající výkon a fanoušci nás hnali za demolicí Staříče 7:0.
Zkuste prosím zápas v krátkosti shrnout.
Od začátku jsme na Staříč vlítli a celý zápas byl v naší režii, soupeře jsme skoro do ničeho nepustili. Po prvním poločase jsme vedli zaslouženě 2:0 po trefách Toma Hruzíka. Do druhého poločasu jsme nastupovali s jasným úkolem udržet vzadu nulu a vstřelit další góly, které se nám povedly vstřelit. Jednou se trefil Tonda Iniesta Hruzík, dvakrát já a další dva přidal Tomáš Neymar Hruzík, který tím završil Hattrick. Body proto zůstaly zaslouženě ve Vřesině. Spokojený s výsledkem musel být i náš "Kloppinho", kterého tímto zdravím. :-)
V zápase jste dal dva góly, zkuste je našim čtenářům krátce popsat.
První gól byl z levé strany, navedl jsem si balón na střed a když jsem viděl, že kolem mě nikdo není tak jsem asi z 20m vystřelil a trefil to k tyči. Druhý gól padl z rohu. Tonda Hruzík ho zahrával z pravé strany a já stál na zadním rohu šestnáctky. Jen jsem na něho mávl a on mi nacentroval nádherný míč, který jsem z voleje trefil... hodně šťastný gól.
S jakými plány jdete do zbytku sezony?
Teď nás čeká důležitý zápas, derby v Dolní Lhotě. Věříme, že uhrajeme dobrý výsledek a body si odvezeme domů. Tuto sezónu asi žádné plány nemáme chceme důstojně odehrát jaro a příští rok se pokusíme porvat o postup, protože ambice jsou v týmu vysoké.
Jaké jsou vaše fotbalové cíle do budoucna?
Jsem ve Vřesině spokojený a v tuhle chvíli vidím svoji budoucnost nadále ve Vřesině, kde je výborná parta !!!!
Na závěr bych Vám chtěl poděkovat za rozhovor a chtěl bych se zeptat, jaký má náš web fotbalunas.cz ve Vašem týmu.
Občas v kabině padne řeč o portálu ... Teď si myslím, že to budeme probírat častěji, protože každý vítěz musí donést flaštičku Tullamorky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.