Největší slabinou našeho mužstva je nedostačující počet hráčů, říká Holý

Zbyněk Holý prošel mládežnickými kategoriemi v dresu Roudného, kde nakoukl i do divize. Trénovat vícekrát v týdnu se mu ovšem úplně nepozdávalo a tak šel rozdávat fotbalovou radost do Nové Vsi a nutno říci, že ve většině utkání své kvality ukazuje a nejen svými góly táhne Novou Ves za vítězstvím v Okresním přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zbyňku, ve vítězném utkání s Hrady jste vstřelil krásnou branku. Dá se říct, že to byla doposud jedna z těch vůbec nejpovedenějších?
Řekl bych, že to byl určitě jeden z mých nejhezčích gólů, ale jestli byl nejpovedenější, to nevím.
Po domácím utkání máte sedm kol před koncem náskok šesti bodů. Bavíte se v kabině o postupu do vyšší soutěže nebo při nejmenším o vítězství v OP?
O vítězství se bavíme. Vyhrát určitě chceme, ale na postup do vyšší soutěže potřebujeme o pár hráčů víc. Postup také nezáleží nejen na hráčích, ale také na penězích.
Vy osobně byste s Novou Vsí postup uvítal?
Rád bych si zahrál vyšší soutěž s Novou Vsí.
Co tabulka střelců? Aktuálně jste s jedenácti trefami na třetí pozici.
Kdybych jí vyhrál, samozřejmě bych se nezlobil, ale záleží na tom, jak to tam bude padat, jaké bude štěstí a jak si povedou ostatní střelci.
Jaké máte vlastně ambice ve vaší další fotbalové kariéře?
Rád bych si ještě zkusil zahrát vyšší soutěže. Takže bych byl opravdu rád, kdybychom postoupili.
Proč jste nezůstal v Roudném, kde jsou ideální tréninkové podmínky, zázemí, vyšší soutěže?
Ideální v Roudném je zázemí i vyšší soutěž, ale co se týče tréninku... jsou moc často. (úsměv) V mužích už nebyla taková parta a pro mě dobrá atmosféra. Teď jsem v Nové Vsi a tam jsou všechny podmínky vyhovující, hlavně tedy ty tréninky. (úsměv)
Jak vlastně vzpomínáte na časy v roudenském dresu?
Vzpomínky jsou dobré, zahrál jsem si tam kraj a divizi dorostu. Nahlédl jsem i do divize mužů, takže vzpomínky na Roudné jsou jen a jen dobré.
Trenér Pekárek si po jednom z utkání trochu postěžoval na vaše fanoušky, že se vám v domácím prostředí i kvůli nim hraje někdy hůře. Jaký na to máte vy názor?
V okrese jsou všude takoví fanoušci, staří páni, co rádi povídají a sami nic neodehráli. Nicméně, nám se alespoň jeden z fanoušků přišel před dalším zápasem omluvit.
Již další kolo může hodně napovědět. S jakými cíli pojedete do Boršova?
Určitě chceme vyhrát a udržet si náskok na čele. Boršov nám ale nedá určitě nic zadarmo. Bude to kvalitní zápas.
Když byste měl jmenovat největší přednosti a slabiny vašeho týmu, které by to byly?
Největší slabinou našeho týmu je nedostačující počet hráčů. Jedna z hlavních předností je dobré a zkušené mužstvo a to se odrazuje na našich výsledcích.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.