Hráč 15.kola Daniel Hnízdil : Každý brankář by měl umět hrát nohama !

V 15. kole soutěže byl fanoušky zvolen suveréním způsobem brankář "A" týmu Mšena ,který v rezervě hraje na neobvyklé pozici záložníka - Daniel Hnízdil ! Ten si vítěztví opravdu zasloužil když jeho tým zvítězil 3:7 a sám Hnízdil vsítil neuvěřitelných pět branek . V rozhovoru jsme se dozvěděli o kvalitách rezervy Mšena nebo jak funguje spolupráce rezervy s hlavním týmem .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítěztví v anketě ! Potěšila tě nominace do sestavy kola ?
Děkuji . Ano samozřejmě mě moc potěšila. Abych pravdu řekl mám rád takové ankety a soutěže :)
Jak jsi se jako brankář vůbec dostal do hry ?
Už od mala kdykoliv byla možnost si zahrát v poli okamžitě jsem jí využil.Jsem toho názoru,že každý brankář by měl umět hrát nohama a kdykoliv to jen půjde by měl hrát .
Jsi jeden z nejlepších střelců soutěže , preferuješ souboje jeden na jednoho nebo čekáš před bránou než ti někdo gól připraví ?
No popravdě spíše bych než střeleckou tabulku sledoval tabulku asistencí.Snažím se co nejvíce gólů svým spoluhráčům připravit a to si myslím se mě i dost daří.Jinak před bránu se moc nedostanu poněvadž buď rozehrávám standartky nebo ze svého místa v záložní řadě ten balon posouvám dál na útočníky nebo krajní zálohu.
Máte velice mladý tým , považuješ se za tahouna když jsi nejstarším hráčem ?
No v béčku se občas nějaký starší hráč na hřišti objeví :).Ano mladý tým máme,ale jsou v něm šikovní a obětaví kluci a proto i vzhledem ke svému věku se jim snažím na hřišti pomoct jak jen to jde a i třeba za nepříznivého stavu dotáhnout naše mužstvo k vítězství.
Dal jsi pět gólů , co na to říkali tvoji spoluhráči ? Musíš přinést něco do kabiny ?
Do kabiny asi nic ,protože se sejdeme jen na zápas. I když někteří kluci chodí hrát nebo trénovat i s áčkem. Tak říkali že zraju jako Jarda Jágr :) .Jinak myslím že jsme měli všichni po tomto zápase radost hlavně Roman Kormoš který v Tuhani bydlí.
Funguje ve Mšeně spolupráce "A" týmu s béčkem ?
Samozřejmě že funguje.Proto nepochopím oddíly kde tato spolupráce nefunguje.Béčko musí být v první řadě zde pro A-tým.Na druhou stranu řada kluků si jde ráda za béčko kopnout.Navíc ve Mšeně je i výborný dorost odkud se každý rok zapojí do mužstva několik hráčů.Z těch největších talentů tam je teď Ondra Kolumpek který si myslím pokud dostane tu šanci ,tak si zahraje dorosteneckou ligu .
Dostali jste tři góly od posledního . Není to hodně ?
Mšeno jako oddíl hraje moc ofenzivně , takže gólů dostáváme celkem dost. Zase je to dobře pro lidi. Sice je Tuhaň poslední, ale opravdu mě překvapili. Hráli dobře a než nám druhou půli darovali gól na 0:2 byli lepší.Ovšem o půlku šel hrát Ondra Šledr a byl to rozdílový hráč. Navíc i přes tři branky výborně zachytal David Gorol .Ten zápas mohl být klidně 7:7.
Jaká situace v zápase pro váš tým byla nejtěžší ?
Pro náš tým byl nejtěžší asi začátek utkání. To nás Tuhaň celkem dost přehrávala. Nedařilo se nám držet balon a dobře kombinovat.Brankou v polovině poločasu jsme se však uklidnili a začali hrát lépe.
Máš nějakou jinou záliby kromě fotbalu ?
Kromě fotbalu se ještě pohybuji kolem futsalu a trénuji brankáře všech věkových kategorií.Jinak ta největší záliba je samozřejmě hokej který hrajou moji dva synové.Nejstarší syn chytá ve fotbale v Novém Strašecí.
Jaký je tvůj fotbalový vzor ? :)
Můj fotbalový vzor?To už asi bude teď těžké říct. Ti co by to mohli být už pár let nehrají :-)Ale tak vždycky si na tréninku na někoho hrajeme :)
Děkuji za rozhovor a přeji hodně dalších úspěchů.
Není zač já také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.