Rozhovor se sezemickým Lukášem Knautem

Vážení čtenáři, na podzim ve 13.kole jsme měli dva vítěze v hlasování o hráče kola. Tehdy jsme Vám nabídli pouze rozhovor s Jaroslavem Zerzánem z TJ Jaroslav. Kdo nečetl, najde jej zde : Jaroslav Zerzán - " vitězství je odměna za dobře podaný výkon "

Abyste nebyli ochuzeni, naše redakce nyní vyzpovídala i druhého vítěze - Lukáše Knauteho ze Spartaku Sezemice.

Lukášovi děkujeme za velice pozitivní rozhovor, který si můžete přečíst v následujícíh řadcích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ve 13.kole jste spolu s Jaroslavem Zerzánem z Jaroslavi slavil vítězství v anketě o hráče kola. Překvapilo Vás to? Sledoval jste průběh hlasování?
Hlasování jsem částečně sledoval, účast v sestavě kola mě samozřejmě potěšila. Na výsledek mě upozornil kamarád a spoluhráč Vlasta Báča, chvíli po jeho vyhodnocení. Děkuji za podporu hlasujícím a pochopitelně gratuluji Jardovi z Jaroslavi, který si za své výkony vítězství zaslouží.
Hned v dalším kole jste hráli právě proti Jaroslavi, za kterou Zerzán nastupuje. Zajímal jste se o to, který z hráčů soupeře je Jaroslav Zerzán? Potkali jste se?
V Jaroslavi se s některými kluky znám, ale s Jardou Zerzánem zrovna ne. Popravdě jsem se na něho ani nijak nevyptával, ale mám pocit, že během zápasu nás pořádně větral svými útoky po lajně (smích). Já jsem si každopádně snažil všímat spíše středních záložníků soupeře, což byl můj úkol na hřišti.
Máte v kabině nějaký sazebník pokut? Přispěl jste za Vaše vítězství něco do kasy?
U nás se přispívá pouze za svátky a narozeniny a asi nemusím zmiňovat, že o peníze se tady nejedná (smích). Žádnou lahví jsem tak přispívat nemusel, rozlučku s podzimní částí, která se konala další týden, jsme zvládli i bez ní (znovu se směje).
Po podzimní části Vám patří 12.místo v tabulce, s tím asi nejste uplně spokojeni, že? Kde vidíte příčiny Vašeho umístění a případně co byste na jaře změnil ?
Podobné postavení v tabulce bohužel pro nás není žádnou novinkou, ještě hůř vypadá bodový odstup na týmy před námi. Příčin je rozhodně víc, především z devadesáti procent pochopitelně smůla (smích). Na jaře vidím naději v lepším rozvrhu zápasů áčka, béčka a dorostu, která nám snad dá víc možností vypomoct si navzájem.
Jaká byla u Vás v Sezemicích zimní příprava?
Zimní přípravu béčka bohužel moc objektivně zhodnotit nedokážu, ale z těch pár tréninků, co jsem s kluky absolvoval, jsem měl dobrý pocit.
V prvním jarním zápase jste prohráli v Jaroslavi, které se poměrně daří. Jaký to byl zápas z Vašeho pohledu?
Zápas s Jaroslaví se od začátku vyvíjel dobře, šli jsme poměrně brzy do vedení, které nám ale paradoxně spíš uškodilo a dostali jsme ještě do poločasu vcelku zbytečné dva góly. Ve zbytku zápasu si soupeř vedení pohlídal.
Vy jste měl v tomto utkání také velkou příležitost k vyrovnání. Co bylo špatně, že se Vám to nepodařilo ?
Dostal jsem na konci zápasu hezkou přihrávku od gólmana soupeře a měl jsem ji využít a vyřešit situaci líp. Nejspíš se projevilo devadesát minut ze zápasu z předchozího dne a v tu chvíli jsem si už netroufl na únik k bráně, proto jsem to zkusil z dálky. Míč jsem ale netrefil jak jsem chtěl a gólman s ním tak chytil i vykopnutého krtka (smích).
Pojďme si trochu zahrát na věštce. Koho vidíte ve Vaší soutěži na titul a na jaké příčce by mohly skončit Sezemice?
No, vzhledem k tomu, že ztráta na první místo nám už docela narostla, tak asi necháme Chvojenec a Mikulovice, aby si to rozdaly mezi sebou (smích). Osobně favorizuji Chvojenec, mají pár šikovných hráčů a kvalitního trenéra s cennými zkušenostmi ze Sezemic (opět smích)
Co říkáte na projekt fotbalunas.cz? Je něco, co byste zde na webu uvítal nebo změnil?
Jsem rád, že podobné projekty vznikají a že je tolik lidí, kteří na nich pracují. Je to dobré zpestření pro nás hráče, i pro fanoušky našeho krajského a okresního fotbalu. Díky a jen tak dál.
Autor: L. N.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.