"Doufám, že kluci, kteří mi kryjí záda, zanedlouho brankářsky vyzrajou a já se budu moct zapojit do vytváření šancí nebo dávání branek," říká HRÁČ KOLA ONDŘEJ PŘIBYL

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Brankář Ondřej Přibyl! Ten už se v sezóně jednou Hráčem kola stal, a tak tak trochu navazujeme na starší rozhovor, který vyvolal velkou odezvu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ondro, jaká byla vše první reakce, když jste se o svém druhém vítězství v anketě dozvěděl?
Měl jsem radost, každá výhra mě vždy velmi potěší.
Váš první rozhovor prý vyvolal hodně diskuzí, můžete nám popsat jakých a kde?
Ano, můj první rozhovor vyvolal velkou řadu emocí. Pozitivních, ale i negativních. Vždy se o tom pouze mluvilo jenom mezi lidmi, ale nikdo to takhle veřejně neprezentoval. Dostalo se to až k vedení budějovického Dynama. To se vyjádřilo velmi rozporuplně, nic nepotvrdilo, ale ani nevyvrátilo. Ať si o tom každý udělá svůj obrázek. To, co jsem řekl, za tím si stojím!
Bude vás výhra opět něco stát v kabině?
Samozřejmě, že bude.
Jak u vás probíhala příprava?
Zahráli jsme si pár turnajů v hale. Vyvrcholením zimní přípravy byl jindřichohradecký pohár hraný na umělé trávě, kde jsme vybojovali hezké 3. místo.
Jaké jsou cíle do jara?
Cílem je se přiblížit čelu tabulky, jelikož je více než patrné, že letošní ročník se nám moc nedaří.
Co zápas se Studenou?Jak probíhal?
Zápasy se Studenou jsou vždy velmi zajímavé, jelikož se všichni známe a vždy to probíhá v přátelském duchu. Studená hned v úvodu přišla o hlavní pilíř týmu. David u mě ve vápně špatně došlápl a utrhl si sval, nic příjemného. Tímto bych mu chtěl popřát, ať se dá brzo do kupy! Zápas se hrál na těžkém terénu. Některé úseky zápasu spíš vypadaly jako "hopíkovaná" než fotbal. Remíza tedy zasloužená.
Co vás při zápasech žene dopředu?
V zápasech na domácí půdě jsou to vždy fanoušci, protože jsou vážně skvělí! Zaslouží si lepší výsledky než doteď.
Nemáte někdy chuť si "odskočit" z brány a zahrát si na jiném postu? Případně jaký post by vás lákal?
Myslím si, že spoustu lidí ví, že jsem schopný zahrát jakýkoli post. Od obránce , přes záložníka, až po útočníka. Hraní v poli se mi líbí samozřejmě víc. Jsem soutěživý typ, takže pozice v bráně pro mě není zrovna to pravé ořechové. (smích) Doufám, že kluci, kteří mi kryjí záda, zanedlouho brankářsky vyzrajou a já se budu moct zapojit do vytváření šancí nebo dávání branek.
Co vás na fotbalu baví nejvíce?
Na fotbale mě nejvíc baví ta rozmanitost, každý zápas je jiný, během pár minut se změní výsledek atd.
Chtěl byste něco někomu na závěr vzkázat?
Chtěl bych poděkovat všem lidem, kteří nám fandí a podporují nás.
Děkuji za rozhovor!
Zároveň bych chtěl poprosit lidi, ať se k sobě chovají slušně, rasistické urážky, závist a arogantní chování si nechte na politiky a netahejte to do SPORTU. (Libore, vždycky za tebou budu stát!) Děkuji za rozhovor a přeji všem hodně úspěchů do jarní části soutěží.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.