ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 10.kolo Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016

V hlasování o hráče desátého kola vzešel vítěz! Nejvíce hlasů od vás obdržel Lukáš Helebrant, střední záložník z prvního týmu tabulky Endeco Zdejcina. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala. Je to velký bavič a vtipálek, přesvědčit se můžete sami v rozhovoru který naleznete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství. Mohl by jsi se našim čtenářům představit a říct něco o Tvé dosavadní fotbalové kariéře?
Děkuji. Jmenuji se Lukáš Helebrant a v neděli po zápase, samozřejmně po vyhraném zápase, oslavím 30 narozeniny. S fotbalem jsem začínal v berounských cementárnách už od mladších žáků. Postupem času a nabírání kilogramů jsem šel výš a výš, nejdříve do týmu Tmaň a nyní úplný vrchol mé fotbalové kariéry je v top klubu FC Zdejcina.
Byl jsi nominován do sestvy desátého kola. Věděl jsi o svojí nominaci? Pokud ano, hlasoval jsi pro sebe?
O nominaci jsem samozřejmně věděl, bylo to v pondělních televizních novinách :)) ale nehlasoval jsem pro sebe, věřil jsem svým fanynkám :)) .
Od našich čtenářů jsi získal 61% hlasů, co na to říkáš?
No co bych na to řekl... Asi měli hodně piv :)) .
Poslední zápas proti Tetínu B jste vyhráli 7:1 , Ty jsi dal tři góly. Jaký byl průběh zápasu z Tvého pohledu?
Docela rychle jsme vedli o dva góly, ale pak Tetín snížil a začali trochu běhat. Celkem dlouho se drželi, ale třetí gól je zlomil.. Tak jsme jim tam šoupli ještě čtyři, aby nebyli diváci smutní, že se trmáceli k nám do hor jen kvůli čtyřem gólům :)) .
Čeká vás poslední zápas podzimu. Budete hrát proti Litni, která se na svůj minulý zápas nedostavila, co od tohoto zápasu očekáváte a s čím do něho půjdete?
Litni to letos moc nejde. Ráno jdeme fandit na zápas třetí třídy sk. A na hřiště Cembritu, tak si jí ráno trochu cinkneme už tam a budeme doufat, že se nesejdou znovu :)) (vtip) . Doufám že vyhrajeme, hlavně aby jsme nedostali bůra :)) .
V podzimní části jste nebyli poraženi, v tabulce máte devět výher a pouze jednu remízu s týmem Vižina. Byl to pro vás těžký, nebo spíše smolný zápas?
Byl to spíše smolný zápas, pár gólových šancí tam bylo, ale bohužel to tam nepadlo. Samozřejmně nás podržel jako vždy náš gólman, ale na to už jsme zvyklí :)) . A trochu si za tu remízu můžeme sami, pár hráčů přijelo na zápas s kocovinou, já osobně asi s největší :)) no s kocovinou... Spíše namol :))
Řekl by jsi našim čtenářům, co děláš rád o svém volném čase?
Nejvíce volného času trávím s týmem v hospodě, ačkoliv rád to nedělám, je to silnější než já :)) ale výhry se přeci mají zapíjet :)
Kdyby jsi si mohl vybrat tým, za který by jsi chtěl hrát, který by to byl? A máš nějaký svůj hráčský idol?
Byl by to asi Liverpool. A idol asi Steven Gerrard, ale ten z Liverpoolu už přestoupil, takže mu budu muset vyčinit až půjdeme na kuželku :)) .
Poslední otázka se týká našeho webu. Znáš ho? Pokud ano, co říkáš na jeho snahu o zmedializování nižších soutěží?
Znám... Co na to říkám? No konečně to někoho napadlo, zmedializovat nás pupkáče z pralesa :)) ... Super práce!!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.