David Hanuš : Nikdy jsem nebyl součástí lepšího týmu

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Anketu ovládl kanonýr Černíkovic David Hanuš, který vstřelil hattrick v krásném utkání do sítě Albrechtic. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji Davide k výhře v anketě hráč kola. K vítězství ti pomohl hattrick v krásném utkání na půdě Albrechtic. Jaké to bylo z tvého pohledu utkání?
Na utkání bylo vidět, že již není ani pro jeden tým životně důležité, takže ofenziva dominovala nad defenzivou. Divák se musel bavit. Zamrzelo, že jsme ztratili vedení o dvě branky již do poločasu, takže ve finále mé tři góly bohužel stačili pouze na bod a vzdálili se od prvního místa v tabulce, ale uvidíme, třeba budeme mít ještě to štěstí.
V tomto utkání se prosadil i kanonýr Albrechtic Hořínek. Zřejmě právě mezi vámi se v posledním kole rozhodne, kdo ovládne podzimní zlatou kopačku. Hráči říkají, že je tyto statistiky příliš nezajímají, ale jen přeci, nebudeš to mít v utkání proti Borohrádku v podvědomí?
Hořínek dokáže tyhle výkony opakovat každý půl rok. Osobně jsem spokojen, že jsem dokázal vsítit prozatím 14 branek, ale nejdůležitější je, že jako tým jsme splnili náš cíl postoupit do skupiny o postup a podařilo se nám to jako druhému týmu ve skupině po sérií osmi neprohraných zápasů řadě. Takže je jedno, kdo ty góly dává hlavně, že je plný počet bodů.
Černíkovicím po skvělém vstupu do soutěže jakoby docházel dech, ale i přesto budete jedním z favoritů na postup do vyšší soutěže. Jste si této role vědomi a bude vašim cílem postup do 1.A třídy?
Tým má na to hrát v 1.A třídě minimálně střed tabulky, ale pouze s hrou jakou jsme předváděli do 9.kola. Jsem v Černikovicích od sedmnácti let, takže jsem zažil několik hráčů a posil a musím říci, že jsem nikdy nebyl součástí lepšího týmu. Jak po stránce charakteru tak fotbalu. Náchod B však bude tvrdý oříšek.
V posledním utkání hostíte Borohrádek, kde budete chtít určitě fanouškům předvést atraktivní fotbal před zimním spánkem a odčinit tak ne příliš povedené výsledky v posledních kolech.
Naši fanoušci jsou velmi přísní. I když se vyhrává, tak jsou slyšet z ochozů našeho chrámu vulgární nadávky na určité hráče, včetně mě, takže těmto lidem nemám co odčiňovat. Pro inteligentní fanoušky ze sebe vydáme maximum, abychom šli do zimy s výhrou a třeba i s vítězstvím ve skupině,to můžu zaručit.
Kdo se především stará o dobrou náladu v týmu a svými vtípky vždy zvedne pozitivní atmosféru.
David Holoubek a já pevně věřím a doufám, že se rozhodne s námi ještě pokračovat. V kraji není lepšího gólmana než je on. V kabině vždy zvedne náladu svými hláškami.
Máte nějaký speciální rituál, kterým například končíte tréninkovou jednotku?
Ano. Pan Jiří Holoubek ,,napráská,, všechny hráče poraženého týmu na konci tréninku ve fotbálku přímo trenérovi do notýsku.
Přejdeme k trochu jinému tématu. Jako ostříleného fotbalisty se tě dovolím zeptat, co si myslíš o kauze Limberský a reprezentace?
Jako vzor pro mladé hráče to nebylo dobré. Samozřejmě je hlavní, že se nikomu nic nestalo. Limberský dostal tvrdé tresty jak na klubové úrovni tak v národním mužstvu. Teď se ukáže o jak inteligentního a rozumného člověka se jedná, ale ve finále jsme přece jenom lidi.
Když jsme u reprezentace. Jaké celky by sis přál v naši skupině a koho považuješ za největšího favorita celého EURA?
Určitě se chci osobně šampionátu zúčastnit a kdybych se dokázal dostat na naši reprezentaci, rád bych viděl na straně soupeře už konečně Anglii. Jakou budeme mít skupinu si nedokážu tipnout jelikož neznáme číslo koše na losování. Německá mašina se bude velmi těžko zastavovat, ale neodepisoval bych ani domácí. Nesmím zapomenout na Belgii , které dorostla skvělá generace.
Davide děkuji za tvůj čas a přeji tobě i celému týmu hodně úspěchů.
Děkuji za oslovení a Vám přeji úspěšné pokračování stránek.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku