ROZHOVOR S HRÁČEM 10. KOLA - Milan Konopka: "Zápas rozhodla proměněná penalta."

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal stabilní obránce Struh, Milan Konopka. V zápase se Strašnovem domácí defenziva nedovolila hostům skórovat a tak si Struhy připsaly výhru 2:0. V rozhovoru se můžete dočíst o jeho fotbalové kariéře, o samotném zápase, ale i tom, jaká panuje ve Struhách spokojenost s podzimní částí sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k ocenění hráče kola. Mohl byste se čtenářům trochu představit a popsat svoji fotbalovou kariéru?
Děkuji. S fotbalem jsem začínal v Rejšicích, odkud jsem přešel do Struh ještě jako mini žák a kromě jednoho roku ve Všejanech za žáky a dvou letech na Loučeni za dorost jsem stále stružák.
Je to již poněkolikáté, co ocenění získal někdo od vás ze Struh. Předpokládám tedy, že sestavy kola sledujete, je to tak?
Sestava kola se v kabině sleduje poctivě a samozřejmě se i hodně hlasuje hlavně kvůli příspěvku do kasy. :-)
Je to pro Vás motivace podat dobrý výkon, abyste se pak třeba objevil v sestavě kola?
Pro mě je motivace hlavně neudělat nějakou ostudu, ale pro mladší kluky to motivace určitě je.
Váš spoluhráč Jan Vávra v rozhovoru uvedl, že tuto anketu prožíváte nejvíce z celého týmu. Je to tak, nebo šlo jen o pošťuchování?
Honzík Vávra je samý vtípek, ovšem než vleze do brány, kdy z něj při zápase nevypadne ani slovo a má 90 minut zalepeno. (smích)
Pojďme k samotnému zápasu se Strašnovem. Jak moc složitý soupeř to pro Vás byl?
Strašnov nás v loňském roce dvakrát totálně přejel, ale tentokrát celý náš tým zahrál nad očekávaní dobře a hlavně překvapil Jiří Náhlovský, který před zápasem zrovna moc nešetřil svoje játra. (smích)
Zápas zřejmě rozhodla penalta těsně po začátku druhé půle? Jak jste ji viděl ze svého pohledu, byla jasná, nebo s verdiktem sudího nebyli hosté spokojeni?
Penalta byla naprosto jasná, ani nikdo ze Strašnova nemohl nic říkat. Zápas hlavně rozhodlo to, že jsme penaltu proměnili, což je u nás občas problém.
V domácích zápasech se Vám daří, prohráli jste pouze první kolo se Skalskem, jinak samé výhry. Proč něco takového neplatí i u venkovních zápasů?
Doma nám vyhovuje větší hřiště a pomáhají naši fanoušci, kteří rozhodí soupeře. Ale myslím, že se nám letos daří i venkovní zápasy, kde máme jen prohru ve Vrutici, ale tam chybělo hodně lidí a pan Rambousek si dělal s obranou co chtěl.
Poslední kolo Vás čeká těžký zápas v Krnsku. Co od soupeře očekáváte?
V loňském roce nás porazil jejich B tým, tak jsem sám zvědav, co předvedou, ale v Krnsku se nám nehravá moc dobře.
Vládne ve Struhách spokojenost s průběžným třetím místem v tabulce?
Spokojenost je maximální. Tolik bodů nečekal u nás nikdo, protože hrajeme jen tak pro radost, proto nám to asi taky jde.
A teď už poslední otázka. Co říkáte na tvorbu portálu fotbalunas.cz?
Je super si moci přečíst o jiných zápasech a aspoň se dá udělat obrázek u některých překvapivých výsledků.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.