ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 9.kolo Jihomoravský | Vyškov | IV. třída sk. A, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Vítězem se stal Lukáš Krejčí, 21 - letý vyškovský rodák a student Mendelovy univerzity v Brně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1. Popiště nám Vaši fotbalovou kariéru, prosím?
Moje fotbalová kariéra není dlouhá. Fotbalu se věnuji poslední rok a půl. Dříve jsem hrál deset let tenis za TK Vyškov, a tak se stále učím.
2. V tomhle kole jste vstřelil hattrick a i díky tomu jste po 9. kolech nejlepší střelec IV. třídy sk. A, čemu za to vděčíte?
To, že jsem aktuálně nejlepším střelcem ligy mě samozřejmě těší. Koho by to také nepotěšilo. A čemu za to vděčím? Určitě za to vděčím předvedené hře celého týmu.
3. Co je Vaším cílem v letošní sezóně?
Osobní fotbalové cíle nemám, ale přál bych si, aby se náš tým na konci sezony nacházel v první polovině tabulky. Po nepodařeném podzimu by to byl určitě úspěch.
4. Jak jste spokojen v týmu FK Pustiměř?
V FK Pustiměř jsem velmi spokojený, je zde skvělá parta lidí, co jsou do fotbalu stejně zapálení jako já.
5. Sledujete stránky fotbalunas.cz?
Během sezóny jsem stránky navštěvoval pravidelně po každém kole, protože zde byly výsledky zadávány dřív než na oficiálních stránka fotbal.cz. Také mě baví sledovat ankety Sestava kola a Hráč kola.
6. Jaké jsou Vaše oblíbené fotbalové týmy?
Mezi mé oblíbené týmy patří Manchester United a Real Madrid, ale mým srdcovým klubem je SPARTA. Velmi rád se nazývám za Moraváka s rudým srdcem.
7. Co nejraději děláte ve svém volné čase, kromě fotbalu?
Když se zrovna nevěnuji věcem do školy, tak si se spolužáky zahraji nějakou tu počítačovou hru, kouknu na fotbal v televizi nebo trávím čas s rodinou na chalupě.
8. Kdo podle Vás vyhraje letošní ligu mistrů?
Popravdě řečeno netroufám si typovat, rok od roku se mi zdá soutěž čím dál víc vyrovnanější, ale strašně rád bych ve finále viděl Manchester United.
Děkujeme za Vaše odpovědi, a přejeme Vám mnoho úspěchů ve Vaší další fotbalové kariéře.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.